Autor Subiect: Apa în portiere S-Cross  (Citit de 7109 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Herrnel13

Apa în portiere S-Cross
« : 31.Iul.2018, 05:03:33 p.m. »
După o ploaie serioasă pe care am prins-o în Bran, îmi vine ideea să verific dacă am și eu portierele transformate în bidoane cu apă. Si dupa ce ploia încetase de 2 ore, mă duc la masină,  deschid portiera la pasager si încep să lovesc cu palma, fata usii......Au sărit ceva stropi....N-am ce face și prind cu unghia de fața de ușă din coltul din fața jos si o salt putin și surpriză.....Curge  apă de parcă ai dat drumul la robinet. A doua zi am luat legătura cu service-ul și  urmează să ajung la ei, dar după concediu. Vă recomand să verificați și voi după ce plouă acest lucru...... se pare că nu sunt singurul  care sesizează acest aspect la acest model SX4 SCross 2016. Cărăm apă după noi fără să știm, și ne întrebăm de ce ne ruginesc ușile. O zi buna!
  • Suzuki SX4 S-Cross 1,4 Allgrip, Spirit, 6MT

The following users thanked this post: kellogs

Offline Meltdown

Re: Apa în portiere S-Cross
« Răspuns #1 : 31.Iul.2018, 06:25:16 p.m. »
Salut, da este o problema comuna din pacate.

La mine nu am verificat dupa ploaie.

Am desfacut usile dar nu am vazut urme de apa pe acolo...
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline adita80

« Răspuns #2 : 01.Aug.2018, 12:00:49 a.m. »
Chiar este o problema comuna , sunt multi cu problema asta , nici eu nu am verificat dupa ploaie masina dar cand am desfăcut fata de ușa hârtia lipita pe spatele difuzorului era umeda ..
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline aleksanders

« Răspuns #3 : 01.Aug.2018, 10:03:13 a.m. »
verificati gurile de scurgere sa nu fie colmatate de la praf - circuitul in natura include si usa de vitara.... 
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ManuP

« Răspuns #4 : 03.Aug.2018, 08:44:08 p.m. »
Am patit exact acelasi lucru in seara asta.
Am sesizat apa picurand din usa fata dreapta asa ca am facut exact ca @Herrnel13 si a curs ceva apa din spatele fetei de usa.
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline JMu

« Răspuns #5 : 03.Aug.2018, 09:10:28 p.m. »
Am mai discutat problema asta pe un topic de jurnal - era bine dacă am fi făcut noi de atunci un topic special.
Pentru cine vrea să citească http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7883.msg253275#msg253275
Pe scurt: apa intra pe la îmbinarea celor 2 geamuri, chederul din zona aia fiind foarte prost făcut, la toate S-Crossurile. Nu e problemă de scurgeri înfundate, pentru ca apa se strange în "buzunarul" de plastic, care nici nu e prevazut cu scurgere. Eu vreau să desfac fața de ușă și sa vad cum se poate izola prin interior zona cu problema, dar încă nu am apucat să fac asta...
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline adita80

« Răspuns #6 : 03.Aug.2018, 09:25:39 p.m. »
Si eu de gand sa desfac fata de usa sa vad cum pot rezolva problema ,daca locul imi permite vreau sa pun garnitura in interior .

Trimis de pe al meu SM-G955F folosind Tapatalk

Sx4 S-cross Luxus 2017

The following users thanked this post: ciubex

Offline kellogs

« Răspuns #7 : 07.Aug.2018, 12:37:22 a.m. »
la vitare cum o i ? am desfacut o data fata usa dreapta spate si nu a curs nimic :-s
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline JMu

« Răspuns #8 : 07.Aug.2018, 06:12:56 a.m. »
Vitara parcă nu are geam mic la portiera, e doar cel mare, iar în partea din față e plastic. Așa că probabil nu are nici chederul ăla prost.
  • S-Cross 1.4 Boosterjet MT Allgrip 2017 / Clio 1.2 TCe MT 2017

Offline tudorC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 19.Aug.2018, 04:24:16 p.m. »
Salut, am si eu problema asta la masina - am patit de mai multe ori insa de fiecare data cand am parcat masina cu partea dreapta pe bordura (la usa din dreapta am patit).
Am fost la Autonet si oamenii foarte sceptici (mi-au zis ca am umblat eu pe acolo si ca de-aia - WTF  :-O), dar mi-au dat asigurari ca au facut ceva si ca nu mai apare. Evident, a aparut din nou si am mers la Dageco unde oamenii au fost mult mai ok si mi-au aratat portiera desfacuta dar mi-au zis ca nu prea au ce sa faca si ca sa mai monitorizez si sa le zic. Intre timp m-am cam obsinuit cu ideea si incerc sa o las parcata drept de obicei, insa la revizia care va veni in curand o sa le mentionez.
A mai gasit cineva vreo solutie totusi? Sau daca ati mers cu ea la service, ce au zis?
  • SX4 Scross 2017 1.4 AT ALLGrip