0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare.Marti am reusit intr-un final apoteotic sa ridic de la dealer pe Suzi (da, stiu, inca nu am intra in recensamant )I-am pus si eu, ca tot omul, cateva accesorii utile in reprezentanta, din catalogul Suzuki (protectii praguri, bare, paravanturi fata, aparatori noroi, cotiera, etc), ca tot omul.Toate bune si frumoase, cu exceptia unui detaliu suparator: de pe la 50-55 km/h, incep sa au fluieraturi (si din pacate nu de admiratie). Nu foarte suparatoare, nu foarte intense, dar totusi. Bun....ele dispar pe la un 70. Reapar insa pe la 115 si pana pe la un 140 la fel, nu dispar. problema este ca tura a 2-a sunt de-a dreptul enervante :puternice, deranjante la drum lung, cu o tonalitate de mi se scoala parul (putin pe care il am) in cap A gasit sau exista cumva cineva o solutie practica la aceasta situatie? (ma refer la altceva inafara de muzica mai tare sau scos paravanturile)Multumesc L.E.: am uitat sa adaug multumiri lui jante.otel pt cele 2 table, baiat serios, asa cum stie lumea de aici deja