Autor Subiect: Raft portbagaj Jimny  (Citit de 7690 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Emi

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
  • Gen: Bărbat
Re: Raft portbagaj Jimny
« Răspuns #20 : 18.Mai.2010, 10:08:29 p.m. »
Ti-e frica ca zboara veverita de pe sosea??? :))) Eu am simexuri +inaltata cu 5cm :) si pe drum drept sub 100-120 n-o las ..chiar si pe vant puternic cum a fost duminica (16.05.2010).

Offline jimny

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #21 : 30.Mai.2010, 10:26:23 p.m. »
Referitor la asezarea echipamentelor eu tin lopata, toporisca, sufa 10m, gratar subtire tip grilaj, 3 ocheti, cablu de curent si 3 chingi de ancorare mai mici sub cele 2 banchete din spate. Toate astea intra acolo , intradevar trebuie asezate cu atentie nu se pot arunca pur si simplu, bancheta se va rezema pe ele dar sta bine, oricum ele stau aplecate in spate, asa devin orizontale. Un set de lanturi am sub bancheta fata, dincolo perie, trusa de prim ajutor si instinctorul. Lateral in buzanarase tin briceag, elastice de ancorare baterii, si alte mici maruntisuri. In portbagaj  dedesubt langa cric a mai intrat 2-3 chestii gen aprinzator foc, ochet, carpa. In  portbagaj mai am un alt set de lanturi, trusa de scule un troliu manual de 2 tone, o alta sufa de 20m ,  2 scaune tip vanatoare si un compresor. Lateral in cele 2 locasuri am manusi  si carpa.   Deci se poate pune multe si intrun Jimny zic eu.
Apropo de mers cu 120km/h asta la mine nu exista, masina stie maxim 105 hai cu indulgenta 110, avand anvelope 215/75/15 si kit OME. Cai putere 80 :(
Suzuki Jimny 1,3, 4x4, year1999

Offline unde

« Răspuns #22 : 31.Mai.2010, 11:26:08 a.m. »
 De unde ai luat troliu manual?
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline jimny

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 21
« Răspuns #23 : 31.Mai.2010, 02:40:43 p.m. »
De la Baumax. Nu e ceva super tare dar e ceva. Adica mai ai o sansa in plus, am o salvare din noroi si una din zapada cu el, din noroi a trebuit sa trag de masina cam jumatate de metru la zapada treaba a fost mai simpla, l-am tensionat si masina si-a facut aderenta pe zapada, era pe burta.
Suzuki Jimny 1,3, 4x4, year1999

Offline iulian

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 36
« Răspuns #24 : 01.Iun.2010, 10:34:28 p.m. »
Ne pui o poza cu el? Lungimea cablului?

Offline >pexic<

« Răspuns #25 : 02.Iun.2010, 12:38:54 p.m. »
Salut, haideti sa ne limitam la discutiile despre portbagaj aici, daca cineva doreste-> poate deschide un topic cu "accesorii pe care le caram dupa noi in masina"  ;)  asa va fi mai usor pentru cineva nou sa gaseasca informatiile necesare.

multumesc.
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline jimnyflo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 85
« Răspuns #26 : 02.Iun.2010, 05:22:45 p.m. »
Apropo de raft portbagaj, presupun ca toti aveti pasla aceea pe fundul portbagajului, care se prinde cu velcro (arici) de spatele banchetelor. Daca sunt bagaje voluminoase, ea se poate pune peste bagaje si se poate lipi de spatele banchetelor, la nivelul la care ajunge.
Oricum, vreau sa imi confectionez ceva suplimentar din niste mocheta si arici. Arici am gasit la metru prin Praktiker. Mocheta se gaseste pe undeva...
Am mai multe idei cu banda aceea de arici, ca de exemplu diverse prinderi ale obiectelor pe sub scaune.
Niste plasa elastica pentru fixarea bagajelor stiti pe unde se gaseste ?
Ar fi o idee sa deschidem un topic despre ce obiecte utilitare mai caram prin portbagaj. Il deschide cineva, va intereseaza ?
fost proprietar de Jimny

Offline unde

« Răspuns #27 : 03.Iun.2010, 09:24:34 a.m. »
Ar fi o idee sa deschidem un topic despre ce obiecte utilitare mai caram prin portbagaj. Il deschide cineva, va intereseaza ?

Done! http://www.suzuki-club.ro/forum/imbunatatiri-jimny/utilitare-de-prin-portbagaj-(si-nu-numai)/
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline altu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
Tava Portbagaj
« Răspuns #28 : 26.Iun.2010, 10:13:36 a.m. »
Salut.

Stie cineva de unde pot comanda tava din cauciuc pt. portbagaj? Dealerul de la care am luat masina mi-a spus ca nu gaseste in baza de date tava pt modelul meu desi mi se pare o prostie, e aceeasi caroserie din 1998!

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
Re: Tava Portbagaj
« Răspuns #29 : 26.Iun.2010, 11:14:57 a.m. »
te referi la tava care se poate pune intr-un portbagaj de jimny cu scaunele ridicate sau la tava aia de ranger care vine peste scaunele coborate (scoase)? Ca din aia mica am cautat si eu si n-am dat de nimic, dar sunt pe calse sa scot scaunele spate si sa pun una modificata....

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!