Autor Subiect: Raft portbagaj Jimny  (Citit de 7688 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Cristi

Raft portbagaj Jimny
« : 02.Iul.2009, 05:25:15 p.m. »
Salut. Am si eu o intrebare: toate Jimny-urile vin fara raft la portbagaj ? (acea bucata de plastic imbracata in stofa, ce protejeaza continutul portbagajului de privirile celor din afara).

M-ar interesa sa procur una, la un pret decent (evident). Pana acum am gasit doar la 100e+TVA aici: http://www.lester.it/en/dettaglio.php?a=2818  :(

Mai era un tip din UK care facea din fibra de sticla insa nu are pe stoc, si nici nu livreaza in Europa.

In lista de optionale la dealeri nu exista asa ceva :(
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
  • Gen: Bărbat
Re: Raft portbagaj Jimny
« Răspuns #1 : 02.Iul.2009, 05:31:20 p.m. »
Eu folosesc o paturica pe care am luat pentru iesiri la iarba verde. O asez pe ce am acolo in spatele scaunelor.
jimnyholic

Offline Cristi

« Răspuns #2 : 02.Iul.2009, 05:57:29 p.m. »
 :) Asta a fost si propunerea prietenei mele...totusi nu e prea eleganta.  Deci sa inteleg ca "toate face asa"  si ca nu se gaseste asa ceva pe meleagurile noastre?
- Kizashi Sport M/T
- ex Jimny Cabrio

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #3 : 02.Iul.2009, 06:38:23 p.m. »
In general,masinutele care vin din Japan, nu au asa ceva in dotare.Eu la Terios am achizitionat separat.Poate exista in lista de optionale ,intrebati-l pe WOL.
Go Terios!!!:)

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #4 : 02.Iul.2009, 06:49:14 p.m. »
Ai putea sa faci daca ai niste placaj, un pic de mocheta si vreo 2 ore libere...
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

razak

• Vizitator
« Răspuns #5 : 02.Iul.2009, 07:51:48 p.m. »
iti trebuie ceva mai mult timp :D eu mi-am facut singur la Partener pt ca era 700 ron noua si era din panza, un banal rulou ...

Distractia m-a dus cam asa : 40 ron MDF + 40 ron mochetra [ nu vindeau decat 1m pe 4m latime, deci 4mp ] + 5 ron Prenadez + Capsator + 100 ron 2 boxe ovale :D

Nu arata fenomenal dar isi face treaba, este decent :)

Offline alexb25

• Full Member
  • Mesaje postate: 229
« Răspuns #6 : 02.Iul.2009, 07:57:55 p.m. »
In cazul jimny s-ar putea sa fie o alta sursa de greieri, asa ca trebuie realizata cu grija. Paturica e si f silentioasa:) parerea mea
jimnyholic

razak

• Vizitator
« Răspuns #7 : 02.Iul.2009, 07:59:32 p.m. »
eu i-am pus mocheta si pe dos, asa ca partea care sta pe plastic are mocheta pe ea :) la mine nu scartaie

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Membru cu logan
« Răspuns #8 : 02.Iul.2009, 08:10:36 p.m. »
Pai tai o bucata de pal/mdf la dimensiunea la care vrei sa fie polita (10 minute), apoi o mochetezi (30 minute), faci o pauza de o bere (20 minute), improvizezi un cheder dintr-un furtun pe care-l gasesti prin casa (daca ai chef, 30 minute cautat furtunul, 15 minute ca sa-l fixezi cumva pe polita) si inca o pauza scurta de bere (15 minute). :D

Costuri: Niste pal gasesti prin casa. Daca nu, e cam 10 lei la resturi in praktiker/hornbach/etc. Mocheta 20 lei (e 6 lei/mp aia gri de care pun unii pe boxe, rola are cam 3 metri latime). Prenadez - 5 lei (daca nu ai). Total 35-40 lei cu tot cu bere (in functie de cat bei :D).

Scule necesare: Fierastrau pendular (ca sa tai palul), foarfeca sau cutter (pentru mocheta), un pix/creion/deget (pentru prenadez).
« Ultima Modificare: 02.Iul.2009, 08:12:34 p.m. de deconectat »
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Cristi

« Răspuns #9 : 02.Iul.2009, 08:15:46 p.m. »
Mersi de sfaturi.  Eu cam am 2 maini stangi la chestii de-astea DIY  :"> Insa, o sa incerc ... daca alta solutie nu se gaseste (ca optional la dealer nu am vazut). O sa fac un sablon din carton, si o sa decupez o placa dupa el. Cred ca o pot duce la capitonat dupa aceea.

P.S. Paturica este cea mai hi-tech dintre toate solutiile prezentate pana acum  :P
« Ultima Modificare: 02.Iul.2009, 08:43:22 p.m. de Cristi »
- Kizashi Sport M/T
- ex Jimny Cabrio