Si eu tot de 95 am bagat, constant. SIngura diferenta a fost o data la promotia de weekend de la Lukoil, benzina de 98 la pret de 95 dar a demarat la fel de prost.
Nu cred ca e un defect, nu se aud zgomote nu trepideaza, nu se ineaca sau altceva doar ca demarajul la plecare de pe loc si pana la treapta a 3 a e mai lent ca la prima mie de kilometri si e vizibil. Ma gandesc ca daca era ceva infundat, filtru de benzina sau altceva ar fi trebuit sa fie lenta pe toata plaja de turatii. Daca nu ai observat nici o diferenta intre Petrom si Mol inseamna ca e posibil sa am totusi o problema la ea. O sa verific la urmatoarele 2 plinuri, Mol si Rompetrol.
Ai observat cumva o crestere mai rapida de turatie de la 3000 in sus daca accelerezi la maxim? Cu benzina de Petrom intreb.
Nu sunt expert in auto de nici un fel, dar din ce am inteles, un calculator decide debitul de benzina in functie de acceleratia imprimata de pedala si viteza/treapta de viteza curenta. Teoretic find un soft, ar putea avea o functionare defectuoasa.