Autor Subiect: Probleme inchidere centralizata  (Citit de 6163 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Baciusmag

Re: Probleme inchidere centralizata
« Răspuns #10 : 30.Iun.2018, 11:36:30 p.m. »
Va multumesc tuturor pentru sfaturi .  Maine o sa incerc sa decuplez bateria si daca nu merge o sa vad cum ajung la manual sa verific si sigurantele.
Inca o data va multumesc!
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD AT

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #11 : 30.Iun.2018, 11:39:12 p.m. »
Daca sunt ca la vechiul sx4 vezi ca ai sigurantele in 2 locuri, la motor si in interior, in bord deasupra ambreiajului, puse foarte aiurea pe stalp
Iar accesul in portbagaj fara curent e o feerie, eu am pliat bancheta din spate ca sa ajung la clestii de curent, ascunsi bine langa roata de rezerva.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #12 : 01.Iul.2018, 02:24:10 a.m. »
Buna ideea cu resetarea prin decuplarea bateriei
   Poate ii foloseste lui "resetarea", dar mie nu mi-a folosit la nimic. Operatia da rezultate la desktop, laptop, tel.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline tac

« Răspuns #13 : 01.Iul.2018, 10:44:02 a.m. »
Undeva in manual era descrisa procedura de deschidere manuala din porbagaj - apasai o parghie cu surubelnita si se deschidea.
Pagina 2-6.
« Ultima Modificare: 01.Iul.2018, 10:57:38 a.m. de tac »
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD benzina

Offline Baciusmag

« Răspuns #14 : 01.Iul.2018, 11:18:34 p.m. »
Am rezolvat.
Siguranta nr. 23 plafoniera asa cu este trecuta in manual este responsabila si cu inchiderea centralizata, lucru care nu este specificat nicaieri in manual.
Am inlocuit siguranta si sa rezolvat si cu lumina din habitaclu si cu inchiderea centralizata.
Siguranta se afla in modulul de sigurante din interiorul masini ceea ce presupune ca inlocuirea ei sa fie foarte anevoioasa.
Multumesc inca odata pentru suport!!!
  • Vitara 1.6 Spirit 2WD AT

The following users thanked this post: toma, Lerua07

Offline enicky

« Răspuns #15 : 02.Iul.2018, 12:32:07 a.m. »
Am rezolvat.

Am inlocuit siguranta si sa rezolvat si cu lumina din habitaclu si cu inchiderea centralizata.
Siguranta se afla in modulul de sigurante din interiorul masini ceea ce presupune ca inlocuirea ei sa fie foarte anevoioasa.
Multumesc inca odata pentru suport!!!
Adica ai rezolvat ca ai gasit siguranta, inteleg. Dar inca n-ai achimbat-o. Dupa desen n-ar fi foarte greu. Sau chiar ai schimbat-o? Puteai testa cu cea de la claxon.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #16 : 15.Mai.2019, 12:11:47 p.m. »
O problema cu inchiderea centralizata am avut si eu ieri.
Am incercat pe la pranz sa deschid masina din telecomanda de pe cheie - nimic! (dimineata functionase normal) Nu functiona nici deschiderea, nici inchiderea. Am deschis masina manual din cheie, dar a inceput sa claxoneze alarma. Am oprit alarma din butonul de deschidere (parca) de pe cheie, dupa care tot n-am putut sa o inchid din telecomanda.
Am incuiat-o manual si am plecat. Am revenit dupa vreo ora, la fel. Nu functiona din telecomanda. Am deschis-o, am inchis-o cu cheia, am plecat.
Mai pe seara am revenit la masina, surpriza! telecomanda ptr inchiderea centralizata functiona ireprosabil. La fel si azi dimineata...
Ce-ar putea sa fie?
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 15.Mai.2019, 12:40:52 p.m. »
O sursă de unde ce a dispărut între timp de lângă mașina.

Offline fireburn

« Răspuns #18 : 15.Mai.2019, 01:07:16 p.m. »
Unele masini/dispozitive MAI pot emite unde care bruiaza.
In ce context, nu mai intrebati ca nu cunosc.
Cand am patit-o eu, mai erau si alti soferi care incercau (intr-o parcare langa Palatul Parlamentului).

The following users thanked this post: Dogy

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 15.Mai.2019, 01:12:39 p.m. »
Eu am pățit lângă o camionetă ce avea un braț de macara operat de șofer prin telecomandă.