Autor Subiect: Jocuri pe calculator  (Citit de 29984 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Jocuri pe calculator
« Răspuns #110 : 13.Mar.2015, 10:20:12 a.m. »
Juniorul meu e fan FIFA (pe PC) si nu reusesc sa-l ajut cu o tematica (poate aveti voi vreo idee):
In FIFA 2014 poti utiliza 2 gamepaduri ? (avem 2 Gamepad cu fir SPEEDLINK STRIKE, dar nu reusm sa utilizam decat unul + tastatura ... in setarile jocului nu "vede" al doilea gampad :(
Trebuie ceva setare speciala ? Aplicatie speciala ? Setat ceva in Control Panel ? (laptopul e pe Win 7)

Offline ronfrown

« Răspuns #111 : 23.Ian.2016, 08:01:53 p.m. »
Duelul pentru victorie de azi (Project CARS - PS4) :

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #112 : 12.Mar.2017, 09:02:56 p.m. »
al naiba joc...  nu stie de marti  :-))

Offline Laurentiu

« Răspuns #113 : 13.Mar.2017, 09:39:34 a.m. »
Atentie la ce jocuri practica copiii pe calculator: "Zeci de tineri, ucişi de "BALENA ALBASTRĂ"! Administratorul JOCULUI MORŢII, interviu HALUCINANT: "Mor fericiţi! Le dau tot ce nu pot avea în viaţa reală" (VIDEO)"
http://observator.tv/extern/balena-albastra-administratorul-jocului-mortii-interviu-halucinant-video-202283.html?utm_source=facebook.antena3&utm_campaign=observator.social&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=202283
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ASZ

« Răspuns #114 : 04.Ian.2018, 10:46:28 a.m. »
Aveti vreo idee cum as putea face achizitii de jocuri Xbox One, direct de pe site-ul lor ?
Contul de XBox imi este setat pe UK (ca pe RO mnu se poate .. nu au suport), am adaugat la cont un card Visa Electron de BT, cu adresa de UK (la codul postal scrie ca e gresit .. desi e unul real :( ) ... si tot nu reusesc sa cumpar joc sau abonament Xbox Live Gold ... apare un mesaj ca e o eroare, sa incerc mai tarziu :(
De cand il avem (2 ani), numai probleme am avut cu contul/abonamentul pe Xbox-ul asta :( ... si nu mai stiu ce sa ii fac.

P.S. Am modificat adresa de la card, in adresa de RO ... insa tot imi spune sa incerc mai tarziu :(
« Ultima Modificare: 04.Ian.2018, 10:57:34 a.m. de ASZ »

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #115 : 07.Ian.2018, 02:47:22 a.m. »
UK e scump. Îți recomand Italia, Grecia, Ungaria...sau de ce nu US.
De aici poti cumpara cam tot ce ai nevoie pentru XBOX sau PS4.

Sent from my iPad using Tapatalk
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

The following users thanked this post: ASZ

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #116 : 08.Mar.2019, 06:10:20 p.m. »
Chiar daca e antic si de demult, eu azi am terminat pentru prima data GTA4.  :D  Procentul e undeva pe la 74%, mai am de gasit niste masini, niste porumbei, niste raufacatori etc. Sunt curios pana la cat pot sa urc, sunt cateva task-uri pe care nu cred ca mai pot sa le fac.

E primul joc din seria GTA pe care il joc, mi-a placut. Mai am neinstalate inca cele doua episoade aditionale, The Lost and Damned si The Ballad of Gay Tony. Sa vedem cand gasesc timp si pentru ele. :)

Offline hugbear

« Răspuns #117 : 17.Mai.2020, 10:26:57 a.m. »
De la un inci de sârmă la dominația mondială: S.C. AGRAFEDEBIROU S.R.L.

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline shpeedy

« Răspuns #118 : 17.Mai.2020, 11:06:22 a.m. »
Chiar daca e antic si de demult, eu azi am terminat pentru prima data GTA4.  :D  Procentul e undeva pe la 74%, mai am de gasit niste masini, niste porumbei, niste raufacatori etc. Sunt curios pana la cat pot sa urc, sunt cateva task-uri pe care nu cred ca mai pot sa le fac.

E primul joc din seria GTA pe care il joc, mi-a placut. Mai am neinstalate inca cele doua episoade aditionale, The Lost and Damned si The Ballad of Gay Tony. Sa vedem cand gasesc timp si pentru ele. :)

Vezi ca in perioada asta este la liber GTA V...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline cristidav

« Răspuns #119 : 17.Mai.2020, 02:29:14 p.m. »
Vezi ca in perioada asta este la liber GTA V...
Unde ?
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )