Autor Subiect: Autohaus Huber - Deva și Sibiu  (Citit de 26822 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ottosb

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
  • Gen: Bărbat
    • Sibiu
Re: Autohaus Huber - Deva și Sibiu
« Răspuns #20 : 09.Ian.2020, 06:31:52 p.m. »
Da, dupa lupte seculare au venit rotile.
  • Vitara 1.4 allgrip 2019

Offline pdc1

« Răspuns #21 : 09.Ian.2020, 08:18:38 p.m. »
Da, dupa lupte seculare au venit rotile.
Intra-adevăr..........

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 1.4 4WD AT

Offline ntire2000

« Răspuns #22 : 09.Ian.2020, 11:01:44 p.m. »
Nu ti-au spus cât a contat în rezolvarea situatiei postarea ta si a celuilalt coleg de pe forumul Suzuki?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline pdc1

« Răspuns #23 : 10.Ian.2020, 07:19:16 p.m. »
Probabil, toate push-urile au contat, eu am trimis mail-uri la suzuki romania, pe facebook comment-uri pe la postarile de pe pagina suzuki romania si nu mai zic cate mesaje am dat dealer-ului...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

• Suzuki Vitara Passion 1.4 4WD AT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #24 : 10.Ian.2020, 08:36:13 p.m. »
Si eu am trimis un PM initiatorului topicului.  Nu sunt convins ca a avut efect. B-)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #25 : 10.Ian.2020, 08:42:07 p.m. »
Nu a mai intrat pe forum din aprilie 2019
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #26 : 26.Iul.2020, 01:43:27 a.m. »
Pun un citat aici...

Vreau sa schimb uleiul in CV, imi trebuie 75W-90 GL-4.  Ma uit pe net si gasesc doar Castrol. Nu imi place Castrol, mai caut un pic degeaba si ma duc la service-ul oficial Suzuki Sibiu. Acolo, un nene foarte ocupat isi rupe cu greu un minut din treaba pe care o facea.

-Talonul! zice. Dau talonul, butoneaza, scrie ceva pe o hartie. -Problema? Ulei CV zic. Se afunda iar in ecran, mai scrie ceva pe foaie. Butoneaza. Mor de cald, stau cu masca regulamentar, el ciuciu masca. Se duce in spate, muta niste cutii, vine la tejghea, se uita iar la calculator. Injura de mama, scrie ceva pe hartie.

Am zice. Da' e doar la bidoane mari, 20 litri. Doar 2,6 adica 3 litri indraznesc eu. N-am! Da' va pun de diesel, am in service.
Zic: pai e alta cutie de viteze, alte specificatii, vreau ce zice in manual. Tot incerc sa-i arat ce scrie in manual. Il am la mine, incerc sa-i arat, degeaba. Priveste hipnotizat in ecranul ala, butoneaza intruna si injura de mama.

La revedere zic eu, pisda masii zice el si Va mai asteptam. Politicosi astia de la AutohausHuber.

Offline ntire2000

« Răspuns #27 : 26.Iul.2020, 02:31:27 p.m. »
Corect, ce mai conteaza ca e diesel sau benzina - n-are treaba cu cutia.  >:)
Bine ca nu i-a pus ulei de care avea ca în mod sigur îl mai asteptau pe la ei.

Ce nu înteleg eu e de ce n-a putut sa desfaca bidonul ala de 20 de l, asteapta sa-i expire sigilat pe raft? Or fi cutii de viteze în care intra direct 20 de litri?!?
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline newfolder

« Răspuns #28 : 28.Iul.2020, 12:31:07 a.m. »
@ntire2000  nu aveau uleiul in sevice. Aveau un bidon de diesel si omul s-a gandit ca e tot aia. Mi s-a parut ciudat ca, desi avea talonul in fata, nu a gasit un ulei potrivit. Tot butona la calculatorul ala si tot aiurea iesea. Eu eram cu poza din manual pe telefon si tot incercam sa-i arat ce imi trebuie dar omul era hipnotizat de ecran asa ca nu ne-am inteles.

Eu, inainte sa scriu aici pe forum, am scris un mail catre Suzuki Romania. Am primit un raspuns pe mail de la mircea duranescu care ma asigura ca o sa gasesc uleiul la dealer-ul oficial Suzuki din Sibiu.

Si sunt sunat azi de Autohaus Sibiu. Au uleiul care imi trebuie mie, de ce am scris mail-ul, cand sa-l comande, de ce am scris, cand sa ma programeze la schimbat ca au uleiul. De care ulei aveti? Ce marca? intreb eu. Aaaaa, pai nu stiu, uleiul oficial :) zice. Ecstar zic. Nu, altfel, oficial. Da' ati scris ca sa ne certati?

Nu, nu am scris ca sa ma cert, am scris mail pt. ca e surprinzator ca la un service-ul oficial Suzuki sa primesti recomandari tampite. Autohaus Huber Sibiu are impresia ca am scris ca sa-i cert (asta imi tot repeta omul care m-a sunat). Insa mie imi este indiferent huberul de la Sibiu. Ei nu pot rezolva problema mea, altii pot face asta.

Asa ca nu-i mai vizitez.
  • SX4

The following users thanked this post: remarque

Offline Cristina Vijoli

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Femeie
    • Sibiu
« Răspuns #29 : 28.Iul.2020, 01:33:33 p.m. »
@newfolder

Apreciem libertatea de exprimare a fiecaruia, dar este de dorit ca legatura cu realitatea sa nu fie pierduta ...

Asa cum v-am spus telefonic, sunt foarte multe inadvertente in postarea Dvs., incepand cu atitudinea colegului de la magazie, cu formula de ramas bun - pe care decenta nu ne permite sa o redam in public -, cu faptul ca directorul de reprezentanta nu cunostea denumirea uleiului "oficial" (citat din relatarea Dvs), cu exprimarea agramata pe care ati citat-o in postare.

E interesant ca un om care nu a beneficiat de serviciile unei firme, isi doreste sa denigreze munca unor oameni, experienta lor, o firma, un renume.....
Ati uitat sa mentionati ca de fapt nici nu vreti sa schimbati uleiul.

Nu pot totusi sa nu apreciez talentul Dvs de povestitor, ceea ce inseamna mult.

Numai bine!
« Ultima Modificare: 28.Iul.2020, 01:42:42 p.m. de toma »
  • Suzuki