Autor Subiect: Reglare faruri led S-Cross  (Citit de 6822 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jupanul1

Re: Reglare faruri led S-Cross
« Răspuns #10 : 27.Iun.2018, 01:14:01 p.m. »
Unii preferă să și-o țină mai în sus. Faza scurtă, bineînțeles! La service va zice dacă e bine reglată sau nu, că poate totuși nu merge motorașul ăla de le dă în sus sau în jos sau poate are ceva senzorul de la puntea spate. Tot ce primești la farurile cu LED e un martor în bord care se aprinde dacă ceva e în neregulă, ca să știi și să te duci la service, așa zice la manual; în rest, nu scrie că ai putea face reglaje DIY.

P.S. Lumină de drum, lumină de întâlnire... oare de ce le-o zice așa?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline steph

« Răspuns #11 : 27.Iun.2018, 03:22:55 p.m. »
O sa masor diseara. Cert e ca pe niste serpentine in Thassos aveam o jena la 70 80 km/h. Locuri unde cu Swiftul sau Yarisul o ardeam cu 100+

E stranie treaba.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

The following users thanked this post: trl

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #12 : 27.Iun.2018, 04:31:45 p.m. »
Și eu confirm ca bat destul de jos. Am avut un drum cu multe tunele și e destul de aiurea... Poate reușesc să le ridic în service 2cm în partea dreaptă. Vedem...
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline steph

« Răspuns #13 : 27.Iun.2018, 11:37:48 p.m. »
Am coborat sa fac pozele promise si ... ma cam uitam la vitelu` la poarta noua. Parea totul in regula. Am crezut ca e problema de perceptie cum au scris colegii mai sus dar mi-am adus aminte ca am sesizat problema in concediu cand am fost patru persoane si pagaje.

Asa ca m-am suit la volan cu 2 pasageri in spate. Rezultatul se vede in clip.

Cu masina goala e ok, dupa ce o incarc se ridica luminile putin cand se comprima suspensia si in cateva secunde senzorul intervine si le coboara pana in China. Probabil cand e full incarcarea coboara si mai mult.

Acum e exclus sa umblu pe la surubele din far. O sa ma duc in service sa vad daca se poate umbla la algoritmul senzorului de auto leveling.

The following users thanked this post: toma

Offline steph

« Răspuns #14 : 28.Iun.2018, 11:56:29 a.m. »
Am facut programare in service pentru vinerea viitoare. Ramane de vazut daca se poate ajusta ceva pe la senzorul vietii. :D

Offline ManuP

« Răspuns #15 : 28.Iun.2018, 01:24:43 p.m. »
Foarte interesant, Sa ne tii la curent

O sa incerc sa testez si la a mea.
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip

Offline steph

« Răspuns #16 : 06.Iul.2018, 12:36:49 p.m. »
Am ajuns la service. Evident filmele mele cu reglat senzoru` vietii... erau filme. Initial erau sceptici si incercau sa imi explice care e treaba cu incarcatura. Asta cu filmul in fata. :D

Le-au dat mai sus, mi-au luat banii si m-au trimis  in treaba mea. O sa vad la noapte. Acum bat mai sus cand e masina goala si putin mai bine cu ea incarcata. :D

Offline enicky

« Răspuns #17 : 06.Iul.2018, 01:04:50 p.m. »
   Am mai intalnit situatia : "ei, stiti dumneavoastra!".Te-au lasat sa vezi de unde sau cum se face reglajul ? Era bine pt. viitor..
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline steph

« Răspuns #18 : 06.Iul.2018, 01:06:17 p.m. »
Nu m-am gandit sa intreb dar uitandu-ma acum pe lumina am gasit o rozeta mare de plastic cu loc de surubelnita dreapta in ea.

Offline enicky

« Răspuns #19 : 06.Iul.2018, 01:12:31 p.m. »
... am gasit o rozeta mare de plastic cu loc de surubelnita dreapta in ea.
   Daca ai un gard/zid la indemana si o creta, o poti testa noaptea(sau cand se vede fascicolul) : te duci cu lumina in parapete(2-3m), faci o dunga cu creta la limita superioara a fascicolului si invarti de rozeta sa vezi ce se intampla. Daca se misca fascicolul ok, apoi il readuci la semn. E bine de stiut, poate iti mai este nesecar si sa nu mai pierzi timpul la service.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip