Autor Subiect: Suzuki Dageco Bucuresti  (Citit de 5946 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Gby

Suzuki Dageco Bucuresti
« : 25.Iun.2018, 04:36:24 p.m. »
Cei de la Dageco dupa parerea mea sunt total neprofesionisti. Cand am vrut sa iau Vitara am fost si la ei pentru o oferta. Am vorbit cu un domn pe nume Sonu. I-am spus ca sunt fan marca si am avut si am si alte Suzuki. NU mi-a trimis oferta nici in ziua  de azi. Cand l-am sunat mi-a spus ca a avut o problema la calculator si ca imi trimite oferta imediat. Nu a trimis nimic asa ca am ales Dab, unde d-na Andreea Peltea a dat dovada de un profesionalism desăvârșit.
  • Suzuki Vitara 1,6 Benzina, Passion AllGrip, Savanna Ivory Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic, Suzuki Splah 1,2 GS, 2008, Turqoise

Offline Utilizator_Anonim

Re: Suzuki Dageco Bucuresti
« Răspuns #1 : 25.Iun.2018, 06:26:07 p.m. »
Cred ca trebuie mutata discutia in topicul de serviceuri
Confirm ca sunt praf cei de pe expozitiei, domnul senior (de fapt sunt 2 care seamana cu mosii din mupets), nu mi-a trimis nici mie oferta pentru s-crossul sotiei nici dupa un an.😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline kellogs

« Răspuns #2 : 23.Nov.2018, 02:52:07 p.m. »
O bila alba pt Dageco, puternic innegrita de un mecanic de pe acolo - mai solid si cu fes, la vreo 50 de ani.

Au un (cred ca) sef de service nou. Un baiat tanar si de treaba. Am scapat de ecranul galben CHange Oil cu 20 lei, fara intrebari, comentarii, programari. Daaaar, pe langa el mai era si mecanicul cu pricina: "Nu e domne, nu va luati dupa aia pe internet, la Suzuki tabla e galvanizata, rugineste numai cand e procesata la cald, altfel e cea mai buna"  :prty:
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline AEK

« Răspuns #3 : 24.Nov.2018, 08:46:15 p.m. »
Delerul se numeste xxxxxx din reprezentanta Suzuky situata in Expozitiei!
Am dat acest  nume la solicitarea membrilor,
Va multumesc tuturor pentru sfaturi!

Din motive de GDPR am eliminat numele persoanei. Prin dealer se intelege persoana juridică, si tocmai pe aceea n-ai mentionat-o. Si Suzuki se scrie fara y.
Respectivul dealer e un sarlatan si o mentin. Am renuntat la el si m-am salvat. De fapt vanzatorii de acolo sunt 2 grandfathers 1 mai hot decat celalalt.
SARLATANI=DAGECO

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk

• VITARA Passion

Offline ocoleanui

« Răspuns #4 : 24.Nov.2018, 08:59:45 p.m. »
@AEK
Parca este o doamna si un domn !!!
Doamna este mai versata sa stiti ! :)
  • S Cross motor 1,0 an 2018+Swift motor 1,2 an 2021

Offline AEK

« Răspuns #5 : 24.Nov.2018, 09:03:10 p.m. »
@AEK
Parca este o doamna si un domn !!!
Doamna este mai versata sa stiti ! :)
Anul trecut pe aceeasi vreme erau 2 domni de varsta a 3-a.
Discount-ul cel mai mic de pe piata 400 euro cu greu 500. Doamna? Nu am vazut-o pe acolo pentru cool...
Pana la urma am vrut Passion dar mai mult de 600 nu au dat... Si ma luau ca ei nu sunt obligati sa cumpere numerele rosii de parca luam masina in spate de la ei... Nici nu mai vreau sa-mi amintesc....

Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 24.Nov.2018, 09:09:13 p.m. de gabineg »
  • VITARA Passion

Offline AEK

« Răspuns #6 : 24.Nov.2018, 09:18:08 p.m. »
Pana la urma, am luat Passion de la DAB cu un discount de 850 Euro!!! si covorase etc. Deci faceti voi  diferenta :D.  DAB vs DAGECO.
  • VITARA Passion

Offline shpeedy

« Răspuns #7 : 24.Nov.2018, 11:54:26 p.m. »
Fara suparare, dar daca toata aprecierea vis-a-vis de dealer se rezuma la (in)capacitatea acestuia de a oferi un discount mai mare, problema nu e neaparat la el...

Nu le iau apararea unora sau altora, dar vorbesc din propria experienta de product-management (pe un cu totul alt tip de produse, nu masini, dar principiile sunt aceleasi) din trecut - fctie. de performanta comerciala (de vanzari), obtineam de la producatori niste discount-uri mai mici sau mai mari pe produsele pe care le vindeam mai departe; dar erau situatii in care nu puteam cobori sub o anumita valoare a pretului de re-vanzare nici daca as fi vrut. Asta-i viata...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline AEK

« Răspuns #8 : 24.Nov.2018, 11:58:50 p.m. »
"Supararea cea mare" a fost cand mi-a garantat (verbal)  ca va intra la rabla 100% si nu a intrat ....asa ca am pierdut 5 luni pana in martie sa pot lua Vitara mult asteptata!!! :dknw:
El mi-a spus ca s-a blocat sistemu'  :prty: . cica li s-a blocat laptopu' de parca numa' un laptop avea tot DAGECO!!!!! #:-S.
Apropo, cei de langa ei, o reprezentanta OPEL (gard in gard)  bagasera aprox. 30 RABLAE!! :inteligent:
  • VITARA Passion

Offline Gogoasarotunda89

« Răspuns #9 : 30.Mar.2019, 08:46:17 p.m. »
Confirm cele relatate de antevorbitori...Am cumparat in august anul trecut un Sx4 de la Dageco. Ajuns acasă am observat ca masina prezintă urme de brocuri incandecente, posibil de la transport sau  din service pe geamurile laterale spate dreapta! Reclam respectivul lucru (norocul meu a fost ca am făcut poze in curtea lor la momentul luării in primire, din care reieșea la Zoom, problema si nu o puteau contesta). Sunt multe de povestit, astfel că am apelat la Anpc, care i-a sanctionat si dupa aproximativ 5 luni au rezolvat neconformitatea prin înlocuire. In concluzie: niște tepari...de evitat acesta reprezentanta si service!😤
  • Suzuki Sx4 Scross

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim