Autor Subiect: Drumuri spre Platoul Bucegi  (Citit de 15467 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cristi (XTI)

Re: Drumuri spre Platoul Bucegi
« Răspuns #40 : 09.Dec.2009, 04:51:43 p.m. »
Am descoperit şi eu acest topic...  ;)
Aşa cum am scris aici http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jimny-suzuki-jimny!/msg44984/#msg44984, am urmat şi eu acest traseu în weekend-ul trecut, pe 05 decembrie 2009.

Pe lângă pozele pe care le găsiţi la "jurnalul de bord" al maşinii la postul de mai sus, am pus şi câteva filmuleţe pe Youtube, pe care le găsiţi aici:
http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jimny-suzuki-jimny!/msg45279/#msg45279
Jimny 2019 GLX MT Kinetic Yellow  

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #41 : 14.Mai.2010, 08:17:13 a.m. »
Se va reabilita DJ 713 adica Sinaia-Cuibu Dorului-Saua Dichiului-Cabana Babele. Vezi licitatia 704563
« Ultima Modificare: 14.Mai.2010, 08:25:14 a.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline >pexic<

« Răspuns #42 : 14.Mai.2010, 09:49:04 a.m. »
 "se va"..reabilita asa cum se fac si autostrazile la noi adica peste zeci de ani, ceea ce nu ma deranjeaza in cazul acestui drum care este dificil in perioada verii si impracticabil in rest, santurile facute de TAB-ul 6x6 cu care se plimba cei de la unitatea militara vor dainui in veci :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline hugbear

« Răspuns #43 : 11.Iul.2010, 11:02:59 p.m. »
Mai stie cineva la ora actuala ce drumuri sunt deschise circulatiei in Bucegi si care sunt si accesibile (adica nu-s rupte, inchise pentru modernizare etc.)? Pe la sfarsitul lunii s-ar putea sa fiu in Busteni si ma cam mananca talpa...

O figurare pe una din hartile lu' mielu ar fi mana cereasca  :pardon:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline watcher

« Răspuns #44 : 12.Iul.2010, 12:45:26 p.m. »
Drumul de la Moroieni este deschis in permanenta si exista 'rate' de la Busteni la Padina / Pestera cu sprintere, care va sa zica drumul este foarte accesibil.

Cel de la cuibul dorului este ok pentru masini gen jimny, se poate practica vara (de fapt mereu cand nu e zapada). Pentru masinile mici, fara garda la sol si lungi cred ca poate pune probleme serioase.
Pentru masinile cu garda la sol nu are ce probleme sa puna (daca nu esti total incompetent :d )

Atentie! Respectati cu strictete indicatiile de 'inchis / deschis circulatiei publice' deoarece amenda este 3000 ron ! (in special drumul piatra arsa - babele  este periculos, ca foarte usor iti vine sa te duci cu masina tot inainte !)

Offline dansx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • muntzoman
« Răspuns #45 : 20.Iul.2010, 06:58:42 p.m. »
Salut,

tocmai am fost pana la Bolboci cu masinuta.pe 06 iulie, iar pe 9 m-am intors.

cu a mea 1.5 , plina de pasageri si de bagaje (eram fugiti din Creasta Craiului, unde ne-am murat bine), cu corturi cu tot.

am urcat destul de ok, bine ca i-am pus scut  :D, nu l-am atins decat de doua ori :">, usurel....
am intalnit de la dacia 1300, la TIR si betoniera :D

cine vrea sa urce ....sa nu aiba parte de ploaie. nu de alta dar pierde peisajul din sa.

bafta,
life is like a box of chocolate....

Offline LTD

« Răspuns #46 : 25.Iul.2010, 05:56:31 p.m. »
salut
am fost ieri 24 jul 2010 pe acolo... sinaia - cuibul dorului - piatra arsa... la babele nu se ajunge - drum inchis - rezervatie naturala... drumul e ok, in 3-4 locuri mai accidentat... si am fentat ploaia... :)

... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline bogdanb

« Răspuns #47 : 25.Iul.2010, 10:13:59 p.m. »
... sinaia - cuibul dorului - piatra arsa... la babele nu se ajunge - drum inchis - rezervatie naturala...drumul e ok, in 3-4 locuri mai accidentat...

Mie sincer imi pare rau ca e OK si accidentat doar in 3-4 locuri, dar bine totusi ca nu le-a dat prin cap sa-l asfalteze, mai ales varianta prin Cuibu Dorului  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #48 : 26.Iul.2010, 02:23:38 p.m. »
Ce misto e ultima poza. :D
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline LTD

« Răspuns #49 : 26.Iul.2010, 10:18:51 p.m. »
Mie sincer imi pare rau ca e OK si accidentat doar in 3-4 locuri, dar bine totusi ca nu le-a dat prin cap sa-l asfalteze, mai ales varianta prin Cuibu Dorului  ;)

si eu as fi vrut mai multe portiuni accidentate, sa vad daca ma descurc... dar poate voi gasi si trasee ceva mai grele... nu foarte, ca's incepator ... 
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов