Autor Subiect: Drumuri spre Platoul Bucegi  (Citit de 15468 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Drumuri spre Platoul Bucegi
« Răspuns #30 : 06.Iul.2009, 04:27:24 p.m. »
Ca sa nu induc lumea in eroare, iata pe harta cam pe unde vine drumul de care zic, plus ca avea si sageata indicatoare. Sper din toata inima sa ma fi inselat, ca o sa vreau sa ajung si acolo in vara asta ;)

SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #31 : 06.Iul.2009, 04:28:48 p.m. »
Super, bravo, mi-ai amintit de vremurile de acum vreo 15 ani  :dream: ... la picior, desigur!  :good:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline >pexic<

« Răspuns #32 : 06.Iul.2009, 05:31:25 p.m. »
se pare ca aia e o harta mai veche ce nu are toate drumurile pe ea.

am modificat eu poza

rosu = drumul auto spre scropoasa
albastru = traseu turistic (poteca marcata - doar "de picior") zanoaga-scropoasa.

bafta!
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline bogdanb

« Răspuns #33 : 06.Iul.2009, 05:41:02 p.m. »
Merci, Pexic!  :good:
Pentru ca am facut multe poze frumoase mi-a fost greu sa aleg cateva pe care sa le pun aici. Pentru amatori,  restul se afla aici:
http://www.flickr.com/photos/35947391@N03/sets/72157621047398482/
« Ultima Modificare: 06.Iul.2009, 10:42:25 p.m. de bogdanb »

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #34 : 31.Iul.2009, 04:30:15 p.m. »
Ma bate gandul sa merg acum in weekend adica sambata (01.08.2009) pe la babele cu machinuta e careva interesat de o drumetie ? ;-)

Post Merge: 31.Iul.2009, 08:12:55 p.m.
Pentru cei care au mai multa experienta va rog sa va uitati pe harta pusa mai jos si sa-mi spuneti daca e ok cum o iau :)

Multumesc

« Ultima Modificare: 31.Iul.2009, 08:12:55 p.m. de whizzy »

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #35 : 02.Aug.2009, 10:02:00 a.m. »
M-am intors :)

Am mers pana la urma pe drumul cu Sanatoriu care e chiar infect sa zic asa ..aglomeratie, praf, nimic spectaculos dar asta e.
Traseul pe care l-am facut: Bucuresti - Moroieni - Sanatoriu - Zanoaga - Padina - Pestera - Zanoaga - Piatra Arsa - Moroieni - Bucuresti cea mai dificila parte sa zic asa cu toate ca nu am avut emotii este spre Piatra Arsa din intersectia de drumuri Moroieni - Cabana Cuibul cu Dor.
Vremea nu prea a tinut cu mine .. ploaie 75% din timp dar peisajele au fost pe masura.
Nu mi-a placut traseul pe care l-am ales Moroieni - Pestera ... deci e super aglomerat am mers bara la bara pe munte  :dknw: daca stiam mergeam direct la Piatra Arsa ca nici macar nu m-a impresionat partea cu Lacul Bolboci, Padina, Pestera

Pun si eu cateva poze

Mai vreau sa merg si pe traseul cabana cuibul cu dor  - piatra arsa si dupa aia la picior babele, caraiman :D (pm daca e careva intersat poate ne intersectam)
« Ultima Modificare: 02.Aug.2009, 12:40:36 p.m. de cristyyy2003 »

Offline bogdanb

« Răspuns #36 : 23.Aug.2009, 08:51:34 p.m. »
@whizzy, imi pare rau ca nu ai nimerit intr-o zi prea buna.
Si eu am nimerit intr-o zi pe drumul Moroieni-Pestera unde s-a citrculat ca si bara la bara.
Daca vrei cu adevarat drum linistit si peisaje deosebite, iti recomand varianta prin Cuibul Dorului.
In alta ordine de idei, sunt sigur ca nu ti-a placut in zona Bolboci-Padina-Pestera fiindca ai nimerit intr-o zi aglomerata si ploioasa. cand e frumos, peisajul e cam asa:

Mie imi place zona si o vizitez cu placere de fiecare data; dar asta e o chestie de gust... :dknw:
Iata si cateva poze recente de pe drumul prin Cuibul Dorului; mai greu, dar mult mai spectaculos:

Tot recent am vizitat lacul Scropoasa/Cheile Orzei si Stana Regala (Poiana Stanii), locuri pe care le recomand pentru peisajele lor de vis:

« Ultima Modificare: 23.Aug.2009, 09:00:35 p.m. de bogdanb »

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #37 : 24.Aug.2009, 09:26:02 a.m. »
da si mie imi pare rau ... trebuie sa repet experienta asta e clar >:)

"Tot recent am vizitat lacul Scropoasa/" - acest drum nu e inchis ? ca si eu am vrut dar era inchis

Offline bogdanb

« Răspuns #38 : 24.Aug.2009, 09:44:52 a.m. »
In principiu ai dreptate, exista un drum vechi care e inchis.
Dar mai exista unul, pentru detalii vezi harta postata de @Pexic mai sus (see: « Reply #32 on: July 06, 2009, 05:31:25 PM ») Acest drum nu numai ca e deschis, dar e si indicat cu sageata.

Offline whizzy

• Hero Member
« Răspuns #39 : 24.Aug.2009, 09:59:41 a.m. »
eu nu m-am descurcat din pacate la capitolul harti si orientare sunt PRAF  :">

oricum vreau sa mai dau o tura de un w/e acolo (cazare la piatra arsa) sa merg si la babele / caraiman si poate chiar si omu .. dar nu-mi dau seama daca mai apuc anul asta ...