Nu mai stiam exact cat erau preturile dar am aruncat acum un ochi acum. Masina in cauza este 18650 + 400 vopseaua metalizata. Cea bitone nu o iau in calcul ca nu cred ca sunt prea multi clienti in gama asta de pret care sa dea banii pe artificii de genu`.
Tinand cont ca reducerea obtinuta in general e de cam 1000 si unii dintre noi am prins reducere plus rabla, sau reducere plus set de roti de iarna practic masina asta in perioada potrivita se cumpara pe la 16800 - 17000 noua. NU ai cum sa le dai 17k pe masina de care discutam. Nici 16 zic ca nu merita. Gandeste-te numai la uzura anvelope, discuri, placute. Ca sa nu mergem mai sus spre ambreiaj etc.
Eu spre exemplu am primit discount la S-Cross 1200, setul de roti de iarna si extinderea garantiei la 7 ani.
Fix in momentul actual eu zic ca daca primesti un 650 euro plus vopsea metalizata scoti Passionul la 16k si spirit la 18k. Nu stiu daca mai e in vigoare promotia cu 5 revizii gratuite. Mai scutesti si acolo un 800 de euro in timp.
Ca sa nu mai zic ca la Passion singurele lucruri cu adevarat utile de pe Spirit ar fi farurile cu led si keylessul. Restul sunt briz brizuri. Ba mai mult, eu as evita total
pielea ecologica vinilinul de la Suzuki. Vezi in josul pdf-ului de aici diferentele:
http://suzuki.auto-net.ro/wp-content/pdf/liste_preturi/lista_vitara.pdf