Autor Subiect: Pareri despre suzuki baleno  (Citit de 19574 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Re: Recensământ Suzuki Baleno
« Răspuns #90 : 10.Mar.2019, 10:14:49 p.m. »
Salutări și bun venit unui nou membru "hybrid"!
Mașină ai cumpărat-o din România??? Dacă Da, ai beneficiat de reducere pt ca este Hibryd??
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline Hms

« Răspuns #91 : 11.Mar.2019, 09:43:38 a.m. »
Nu este cumparata din tara si nici  nu am avut reducere ca este hybrid. Masina asta era unica disponibila in timp scurt. In ziua cand am fost la dealer si am hotarat sa o cumpar l am intrebat ce masina imi poate aduce cel mai repede. A sunat la sediul suzuki si in urmatoarea zi pleca din India o singura masina care nu era rezervata. Asa ca am fost nevoit sa o iau ca sa nu astept 3-4 luni. Am dat in plus 1000 euro. Avantajul este ca am voie in centrul orasului si in zonele cu trafic limitat.
  • Suzuki Baleno 1.2 HYBRID B-TOP

Offline gabi males

« Răspuns #92 : 11.Mar.2019, 09:56:18 a.m. »
Salutări și bun venit unui nou membru "hybrid"!
Mașină ai cumpărat-o din România??? Dacă Da, ai beneficiat de reducere pt ca este Hibryd??
Nu cred ca exista pe stoc in Romania.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Hms

« Răspuns #93 : 11.Mar.2019, 10:00:44 a.m. »
Se zicea și "a căzut avansul in baie". :)

Drum bun si petrecere frumoasa acasa iar, la întoarcere, poate te hotărăști sa începi un jurnal de bord cu impresii despre balenuta si poze explicative. :good:

Mulțumesc pentru urări.  Aseară ne am intors din tara iar masina s a comportat asa cum m am așteptat.  Perfect. Acuma nu mai ,,cade avansul in baie,,  :D   Cel mai bine,, se simte motorul ,,intre 110 si 120 la ora. 

Offline gabi males

« Răspuns #94 : 11.Mar.2019, 10:05:13 a.m. »
Asa este. Am constatat si eu ca aceasta este plaja in care se simte cel mai bine!
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline Hms

« Răspuns #95 : 11.Mar.2019, 11:06:44 a.m. »
Balenuta se pregătește, ,sufleteste,, de un drum ceva mai lung decat este obisnuita. Va fii primul ei drum spre casa. Sâmbătă vom veni pentru o săptămână pana in tara. Acum are ceva mai mult de 2000 km. La intoarcere va avea in plus inca 5000.

Drum bun, fara evenimente si cu ceva inarziere Felicitari pentru achizitie.
Sa ne spui te rog cum s-a comportat Balenuta si despre gradul de confort la drum lung. Pe distante mici si medii, din experienta mea, mersul cu ea a fost relaxant.

Masina s a comportat exemplar.  Intre 110 si 120 la ora  am vazut ca se simte motorul cel mai bine dar avand multi km de facut nu prea am stat in plaja aia  :D  Mai mult 130 -140. Am ajuns la 160 fara sa imi dau seama,  Muzica era ceva mai tare si nu am realizat ca motorul era ceva mai zgomotos fata de cum merge de obicei si cand m am uitat la kilometraj arata 160. Am redus imediat volumul ca sa sa ascult motorul daca ''sufera" dar nu m-am lamurit pentru ca in acel moment incepeam sa urcam  muntele si am fost nevoit sa revin la 130. Asta era in Slovenia. Referitor la gradul de confort pot sa spun ca fata de vechea masina citroën c3 1.4hdi este cu mult peste. Cu mult.mai mult. Acelasi drum l am facut anul trecut  la volanul unui opel insignia. Unii pot spune ca este mare diferenta intre ele. Eu zic ca nu. In afara faptului ca este mai puternica Insignia nu am simtit sa fie mai confortabila. Din 2004 am facut drumul asta de foarte multe ori cu un clio 1.4 benzina pe care l-am avut de nou . Iarasi pot spune ca este cu mult peste.  Din toate punctele de vedere  baleno este peste acea masina. Masina aia a fost cumpărată de noua si a fost bine intretinuta toti anii. Citroenul l am luat sh si nu pot garanta dar baleno din punctul meu de vedere le da clasa la ambele.

The following users thanked this post: croco

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #96 : 11.Mar.2019, 11:45:31 a.m. »
Bine ai revenit acasa! si sedere placuta.....
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Dogy

Re: Pareri despre suzuki baleno
« Răspuns #97 : 24.Mai.2019, 01:30:43 p.m. »
Suzuki tocmai ce-a renuntat la comercializarea Baleno in Romania:

https://www.suzuki.ro/autoturisme/
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Myhay

« Răspuns #98 : 24.Mai.2019, 01:57:23 p.m. »
Pacat...
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline vincapetrut

« Răspuns #99 : 24.Mai.2019, 02:01:02 p.m. »
Știi cumva din ce motiv? :(
  • Suzuki Vitara an 2018, motorizare 1598 cc, tractiune 2WD, transmisie MT, echipare Passion