0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: gabi males din 14.Iun.2018, 11:19:51 a.m.Aaaa...am dezactivat-o. Mergand de la Timpuri noi pana la Obor pe la 17,00-17,30...o tinea numai in...avertizari Ce mi se pare interesant e ca mergand cu Vitara spre munca pe acelasi traseu ca si Balenuta si cam in aceleasi conditii de aglomeratie, avertizarea nu s-a activat deloc. De fapt in general cea de la Vitara bipaie mult mai rar. Posibil sa fie ceva diferente de soft sau precizia radarului.Citat din: gabi males din 14.Iun.2018, 11:44:38 a.m.Citat din: cad din 14.Iun.2018, 11:38:21 a.m.Vezi sa fii sigur ca ai dezactivat ce trebuie. Eu n-am avertizare de coliziune, dar sotia se activeaza automat in unele momente, din stand-by. Am dezactivat exact ce trebuia. Sotia se "dezactiveaza" singurica la drumuri lungi. Sau, asa se intampla la primele drumuri. Acum s-a obisnuit cu stilul de condus Esti un fericit ca "radarul" de pe locul din dreapta se dezactiveaza singur
Aaaa...am dezactivat-o. Mergand de la Timpuri noi pana la Obor pe la 17,00-17,30...o tinea numai in...avertizari
Citat din: cad din 14.Iun.2018, 11:38:21 a.m.Vezi sa fii sigur ca ai dezactivat ce trebuie. Eu n-am avertizare de coliziune, dar sotia se activeaza automat in unele momente, din stand-by. Am dezactivat exact ce trebuia. Sotia se "dezactiveaza" singurica la drumuri lungi. Sau, asa se intampla la primele drumuri. Acum s-a obisnuit cu stilul de condus
Vezi sa fii sigur ca ai dezactivat ce trebuie. Eu n-am avertizare de coliziune, dar sotia se activeaza automat in unele momente, din stand-by.
Cam cu ce viteza ai mers cand ai scos 3.9-4.5l/100km?
Dupa ce m-a incantat la SIAB, acum m-ati inebunit si voi. Cred ca trebuie sa fac un drive test.
Apropo, balenisti in zona Moldovei sunt?