Autor Subiect: Pareri despre suzuki baleno  (Citit de 19569 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabi males

Re: Pareri despre suzuki baleno
« Răspuns #10 : 10.Iun.2018, 10:49:28 p.m. »
Săptămâna asta voi afla și consumul urban...o voi "chinui" prin București.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline croco

« Răspuns #11 : 13.Iun.2018, 05:36:46 p.m. »
Cam cu ce viteza ai mers cand ai scos 3.9-4.5l/100km?

• Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline gabi males

« Răspuns #12 : 13.Iun.2018, 10:23:10 p.m. »
Cam cu ce viteza ai mers cand ai scos 3.9-4.5l/100km?
Pai, asa cum vezi în poza, am setat CC la 120 km/ora și asa am mers de la Constanța pana la București...cu o trece cu 70 la stația de taxare de la Fetești. La dus, am mers fără CC, reprize de câteva zeci de kilometri cu diverse viteze între 90 și 130 km/ora.

Offline croco

« Răspuns #13 : 14.Iun.2018, 12:06:40 a.m. »
Un consum excelent. In weekend o sa bag si eu prima tura pe drum national, in regim de 50-90km/h.
Din pacate sunt multe localitati de a lungul drumului si e complicat sa ies din acest range.

Offline gabi males

« Răspuns #14 : 14.Iun.2018, 09:48:30 a.m. »
Un consum excelent. In weekend o sa bag si eu prima tura pe drum national, in regim de 50-90km/h.
Din pacate sunt multe localitati de a lungul drumului si e complicat sa ies din acest range.
Drum bun si...distractie placuta! Chiar este o masinuta distractiva, pe care o conduci cu placere.

Offline croco

« Răspuns #15 : 14.Iun.2018, 11:09:19 a.m. »
Multumesc, deja e concurenta intre mine si sotie cine sa conduca.  :)

Inca ceva, cam cat de des ti-a intrat avertizarea de coliziune? La mine in cativa kilometri de la munca pana acasa, de 3 ori in conditiile in care se mergea aproape bara la bara.

Offline gabi males

« Răspuns #16 : 14.Iun.2018, 11:19:51 a.m. »
Aaaa...am dezactivat-o. Mergand de la Timpuri noi pana la Obor pe la 17,00-17,30...o tinea numai in...avertizari =))

Offline ...

« Răspuns #17 : 14.Iun.2018, 11:38:21 a.m. »
Vezi sa fii sigur ca ai dezactivat ce trebuie. Eu n-am avertizare de coliziune, dar sotia se activeaza automat in unele momente, din stand-by. :D

Offline gabi males

« Răspuns #18 : 14.Iun.2018, 11:44:38 a.m. »
Vezi sa fii sigur ca ai dezactivat ce trebuie. Eu n-am avertizare de coliziune, dar sotia se activeaza automat in unele momente, din stand-by. :D
Am dezactivat exact ce trebuia. Sotia se "dezactiveaza" singurica la drumuri lungi. Sau, asa se intampla la primele drumuri. Acum s-a obisnuit cu stilul de condus =))

Offline croco

« Răspuns #19 : 14.Iun.2018, 01:11:26 p.m. »
Aaaa...am dezactivat-o. Mergand de la Timpuri noi pana la Obor pe la 17,00-17,30...o tinea numai in...avertizari =))

Ce mi se pare interesant e ca mergand cu Vitara spre munca pe acelasi traseu ca si Balenuta si cam in aceleasi conditii de aglomeratie, avertizarea nu s-a activat deloc. De fapt in general cea de la Vitara bipaie mult mai rar. Posibil sa fie ceva diferente de soft sau precizia radarului.

Am dezactivat exact ce trebuia. Sotia se "dezactiveaza" singurica la drumuri lungi. Sau, asa se intampla la primele drumuri. Acum s-a obisnuit cu stilul de condus =))

Esti un fericit ca "radarul" de pe locul din dreapta se dezactiveaza singur  :)