Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114545 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Flint Beastmood

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #660 : 15.Dec.2023, 02:15:47 p.m. »
Cand am ceva mare de carat, eu mereu cred ca Vitara e duba pana pun ruleta, poate din cauza parerii bune in general despre masina. Iata un site interesant pentru a va planifica transporturile voluminoase fara sa mai masurati masina pe interior:
https://how-many-bags-fit.com/car-make/suzuki/suzuki-vitara-boot-space-dimensions-luggage-capacity/
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

The following users thanked this post: FranzBV

Offline FranzBV

« Răspuns #661 : 20.Mar.2024, 02:27:36 a.m. »
Pentru inceput, ca abia acum m-am reinscris aici in forum... dupa 3 ani cu a mea noua Vitara Hibrid 48V cu toate reviziile la zi...

Asadar ...Let Me Introduce You ...By Myself  >:D<  si sa Salut toti Suzukerii Hibrizi,, Sa Va Scoateti Investitia, aka Sa Va duca vitara inca o data cel putin dublu cat garantia asta din revizii obligatorii platite la greu cu vreo, deja peste, 1100 lei pe an si asta daca nu ai alte probleme!!

In 10 ani de revizii mai puneam de o masina SH buna, ca nu se stie, conform trendului mai general azi cu toate modernele pline de tehnica digitala (ce permite si programarea ascunsa a oricarui comportament tehnic... >:)) ... cum iti va mai merge "principala": dupa ce iese din garantii!    :pardon:

PS... si ca sunt baiat cu bun simt si nu vreau sa intru aici cu mana goala....sa incerc o indicatie inca de mare actualitate sperand sa nu repet postarea altcuiva de care nu prea am cum sti din sute postari pe tema asta dar poate e utila si reamintirea:

Am gasit cam aproape de anu nou deci relativ recent un nou kit zice UPDATE 2023-2024 exact la hartile din navigatia de sistem de la bordul Suzuki Vitara si nu numai , l-am si luat si instalat la mine si cine nu il are poate inca face la fel de aici ca inca mai e pe stoc via EMAG si este chiar util ca am verificat contine multe tronsoane noi in parcurs in special portiuni de centura prin toata tara date mai recent pe bucati in uz. 

Ce am gasit cel mai interesant este ca e bine orientat pe noul trend ECO respectiv cand vrei sa iesi din Brasov de la mine de exemplu si sa o iei oriunde spre afara, noul soft trage bine neasteptat rutele spre cea mai apropiata iesire la centura ca sa eviti traversarea desi mai directa a orasului si asa super poluat si congestionat azi de trafic!   

AICI AVETI LINKUL DE UNDE PUTETI COMANDA CARDUL:

https://www.emag.ro/sd-card-navigatie-suzuki-europa-romania-2023-2024-pentru-swift-ignis-vitara-grand-vitara-sx4-s-cross-slda22/pd/DPHV5CMBM/?cmpid=101138&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=(RO:Whoop!)_3P-Y_%3e_Telefoane_mobile_and_accesorii&utm_content=79559730434&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI1fGRgcaBhQMVgpiDBx2L0AU-EAQYASABEgKOQvD_BwE#reviews-section

« Ultima Modificare: 20.Mar.2024, 02:50:32 a.m. de FranzBV »
  • Suzuki Vitara HYBRID 48V

The following users thanked this post: sfichiu, perfidus

Offline dacbuc

« Răspuns #662 : 18.Mai.2024, 01:09:53 p.m. »
Intreb pe cei care au avut cum sa testeze:

pana la urma, cum se compara motorul hibrid (K14D + Hybrid 48V) fata de cel clasic benzina (K14D)?
exista vreo reala diferenta de consum (oras, drum, mixt)?
sau doar masina se simte mai "sprintena" in demaraje, depasiri, etc.?
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline Romix

« Răspuns #663 : 18.Mai.2024, 06:40:36 p.m. »
Vrei sa zici K14 C. La consum poate se cunoaste, dar la sprinteneala nu cred.
  • Vitara 1.4 MT Luxus AllGrip 2019

Offline dacbuc

« Răspuns #664 : 19.Mai.2024, 12:46:47 a.m. »
Da, da, K14C versus K14D.

Cifrele le-am vazut, sunt cam tot pe acolo... https://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_K_engine

Ma intrebam in realitate cum sta treaba. Chiar se simte economie la consum?
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline perfidus

« Răspuns #665 : 15.Iul.2024, 11:41:24 a.m. »
Noi avem la munca Vitara Hybrid (K14D) iar eu, "persoana fizica", conduc o Vitara 2019 (K14C). La consum se cunoaste putin doar in afara orasului, dar diferentele sunt mici, de ordinul 0,5 litri/100Km. Un plus mi se pare doar la partea cu dotarile, ce am eu la Spirit   acum se gaseste si pe Passion (mai putin Keyless). K14D pare si un pic mai silentios, rafinat.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: dacbuc