Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114576 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #590 : 21.Iul.2021, 08:08:05 p.m. »
Recomand sa mergi pana golești rezervorul si sa faci  tot timpul plinul, de vreo câteva ori fa-o la stații diferite  așa o sa vezi cine are litrul de 1000 ml.
Cum ai putea face asta in practica ? Nu de alta, dar n-ai cum sa ajungi mereu la benzinarie cand se aprinde becul rosu, ca sa stii exact cat bagi pana la plin de fiecare data si sa compari firmele...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Calin sb

« Răspuns #591 : 21.Iul.2021, 08:24:00 p.m. »
Când se aprinde becul roșu la mine intra +- 40 lt. De când se aprinde mai faci garantat 50 km asta înseamnă 4 lt MAX.
Fiind in oraș eu zic ca  in 5 km găsești o stație, eu fac asta de câte ori am ocazia pe autostrada si pana acum nu am rămas fără benzina niciodată si am alimentat cel mai mult 45 ,2 lt  si știu si unde na si nu o mai fac niciodată.
  • Superb iV PHEV Style

“ Be first, be smarter, or cheat. Well, I don't cheat “ John Tuld ,Margin call

The following users thanked this post: cristidav

Offline Myhay

« Răspuns #592 : 21.Iul.2021, 08:44:07 p.m. »
Nu prea e recomandat sa mergi pe rosu sau pana la rosu. Cel putin nu des. Toate impuritatile si depunerile de pe fundul rezervorului vor ajunge in filtrul de benzina plus ca pompa nu si mai face racirea cum trebuie si o fortezi / uzezi prematur aiurea. Daca vrei poti face calcul si cu jumatate de rezervor si cu sfert de rezervor. Cifrele difera rezultatul e acelasi.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

The following users thanked this post: gabineg, cristidav

Offline Calin sb

« Răspuns #593 : 21.Iul.2021, 09:24:05 p.m. »
Mașina mea are un an a lui @emildobrescu 3 luni despre ce impurități si depuneri vorbim ? Ca doar nu cumpăr benzina la bidon din târgul de vechituri.
  • Superb iV PHEV Style

Offline Calin sb

« Răspuns #594 : 21.Iul.2021, 11:10:10 p.m. »
Pompa arată cam așa si va rămâne fără răcire când doar când se termina benzina. Așa cum se vede este  exclusă si Forțarea/ uzarea prematura prin rămânerea fără combustibil.
  • Superb iV PHEV Style

The following users thanked this post: gxx, Flint Beastmood

Offline emildobrescu

« Răspuns #595 : 21.Iul.2021, 11:41:33 p.m. »
Mulţumesc frumos tuturor celor care mi-au răspuns, mi-au dat sugestii sau pur şi simplu au comentat pe marginea întrebării mele!
Pe Tranfăgărăşan nu cred că ajung anul ăsta, dar sâmbătă plec către Durău, poate ajung pe TransRarău.
I'll keep you updated!

Sănătate maximă şi noroc aşijderea!
  • Suzuki Vitara Hybrid 2021 2WD, 1.4 AT, PASSION

Offline enicky

« Răspuns #596 : 22.Iul.2021, 01:20:32 a.m. »
Mulţumesc frumos tuturor celor care mi-au răspuns, ...., dar sâmbătă plec către Durău, poate ajung pe TransRarău.
  Nu-l rata ca e frumos!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #597 : 22.Iul.2021, 09:37:22 a.m. »
Ok Caline , baga mare atunci , nu te tine nimeni. Mergi numai pe rosu din partea mea. Sanatate!
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #598 : 09.Aug.2021, 12:58:00 a.m. »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline emildobrescu

« Răspuns #599 : 10.Aug.2021, 08:46:59 p.m. »
Mulţumesc frumos tuturor celor care mi-au răspuns, mi-au dat sugestii sau pur şi simplu au comentat pe marginea întrebării mele!
Pe Tranfăgărăşan nu cred că ajung anul ăsta, dar sâmbătă plec către Durău, poate ajung pe TransRarău.
I'll keep you updated!

Sănătate maximă şi noroc aşijderea!

Şi totuşi am ajuns!Pe Transfăgărăşan.
Dar să nu deviem de la subect: consumul!
Încet, încet o descopăr! Pe Suzi! M-am prins cum e cu contorizarea - cele două contoare resetabile şi cele trei metode de resetare a consumului (la refill, odată cu contoarul A şi manual). După părerea mea nu cea mai bună soluţie - la Peugeot 308SW sunt două contoare, dar fiecare cu consumul lui. E adevărat, nu ai un all time fuel economy, da' ... nici la Suzi nu e.
Deci: de la Durău la Bucureşti, pe Transfăgărăşan, cam circa aproximatix 600 Km (am uitat să notez cifra exactă) condus cum se poate pe acele drumuri (şi mai bune şi mai rele şi mai aglomerate şi mai puţin aglomerate - era Sâmbătă şi cu AC şi fără) Suzi a zis că a consumat 6.5.
La intrare pe autostradă am resetat şi până la Valu lui Traian cu pilot automat la 135, cu AC la 20 de grade, cu ieşire pe la Ciocârlia - cam 190 Km - 7,5.
Acasă reset şi în 400 Km făcuţi pe relaţia Constanţa-Valu şi prin Constanţa (cu AC la mare preţuire din cauză de coduri meteo de toate culorile) - 8,3.
Cam asta-i!
Un coleg are o soră geamănă de-a lui Suzi dar fără cutie automată şi se laudă cu 5,5 în Constanţa. A, şi e şi relativ friguros în comparaţie cu mine! :D

Dacă vreţi să vedeţi pe unde am umblat căutaţi-mă pe facebook - tot aşa mă cheamă :)
  • Suzuki Vitara Hybrid 2021 2WD, 1.4 AT, PASSION

The following users thanked this post: Dogy