Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114586 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #540 : 19.Mai.2021, 11:21:33 a.m. »
Ca sa revenim la discutii generale, iar au disparut modelele cu AT din oferta oficiala a Suzuki pentru Vitara (si S-Cross) in Romania:
  M-am uitat la preturi, parca au mai scazut, sau au scos vopseaua, ca a mea a fost 22800, acum e mai jos...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline nicana

« Răspuns #541 : 02.Iun.2021, 12:07:33 p.m. »
Salutare!

De pe 24.05 sunt si eu posesor al masinii din descriere plus culoarea albastru turquoise metalizat. Nu am zis "fericitul posesor" ca n-am apucat sa ma bucur de masina decat 2 zile din motive de back to work abroad si nefiind inmatriculata nu am putut sa o iau cu mine. A fost cumparata cam pe repede inainte (majoritatea informatiilor le-am cules de pe aici dupa ce am dat avansul), atuul ei a fost ca era pe stoc le dealer si a durat relativ putin toata treaba, eu fiind in criza de timp si ca avea dotarile pe care le doream musai.
Primele putine impresii: Pozitive - foarte agila, arata superb din unghiurile din fata, dotari multe pe partea de siguranta, cutia automata face toti banii, discuri pe spate
                                   Negative - portbagajul surprinzator de mic, lane asistul slabut (pe T-cross iti trage putin de volan si te pune inapoi pe banda parca la orice viteza), cam rigida (poate asta e un lucru bun totusi?).
Anticipez intrebarea, iata si raspunsul: platit 21000 plus tichetul rabla.
O sa revin si ... multumesc!
  • Suzuki Vitara 48V Hybrid 2WD AT Spirit

The following users thanked this post: Dogy

Offline ...

« Răspuns #542 : 02.Iun.2021, 12:20:00 p.m. »
Salutare si felicitari pentru intro-ul facut. Cu siguranta iti vei face timp sa postezi dupa ce o mai conduci, sa speram ca vei scrie numai despre aspecte pozitive. Si poate experiente cu revizii "abroad", de ce nu.

Spor la munca!

Offline steve28

« Răspuns #543 : 03.Iun.2021, 11:47:06 p.m. »
Salutare!

De pe 24.05 sunt si eu posesor al masinii din descriere plus culoarea albastru turquoise metalizat. Nu am zis "fericitul posesor" ca n-am apucat sa ma bucur de masina decat 2 zile din motive de back to work abroad si nefiind inmatriculata nu am putut sa o iau cu mine. A fost cumparata cam pe repede inainte (majoritatea informatiilor le-am cules de pe aici dupa ce am dat avansul), atuul ei a fost ca era pe stoc le dealer si a durat relativ putin toata treaba, eu fiind in criza de timp si ca avea dotarile pe care le doream musai.
Primele putine impresii: Pozitive - foarte agila, arata superb din unghiurile din fata, dotari multe pe partea de siguranta, cutia automata face toti banii, discuri pe spate
                                   Negative - portbagajul surprinzator de mic, lane asistul slabut (pe T-cross iti trage putin de volan si te pune inapoi pe banda parca la orice viteza), cam rigida (poate asta e un lucru bun totusi?).
Anticipez intrebarea, iata si raspunsul: platit 21000 plus tichetul rabla.
O sa revin si ... multumesc!

ce varianta este? Spirit/passion/luxus?
  • -

The following users thanked this post: nicana

Offline enicky

« Răspuns #544 : 04.Iun.2021, 10:28:57 a.m. »
ce varianta este?
  E trecuta in semnatura, ...cum ai trecut si tu. :-?
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Myhay

Offline Myhay

« Răspuns #545 : 20.Iun.2021, 09:30:43 p.m. »
Lane assistul intradevar mai slabut dar totusi inafara de faptul ca vibreaza volanul il si misca putin , nu cat sa afecteze directia dar iti transmite mesajul clar in ce directie sa tragi de volan. 21.000 euro cu tot cu tichet rabla? Mi se pare cam multicel nefiind nici 4x4. Crd ca AT a urcat pretul asa mult.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline gxx

« Răspuns #546 : 21.Iun.2021, 02:37:38 p.m. »
Nu știu de ce spuneți că lane assist e slăbuț, l am incercat și tine banda chiar foarte bine, modifica singur traiectoria.
  • Vitara 2019, 1.4 allgrip, echipare passion

Offline enicky

« Răspuns #547 : 21.Iun.2021, 03:52:24 p.m. »
   N-am mers cu Vitara, dar am mers cu Ignis si am testat line-asist si chiar mi-a placut cum a reglat traiectoria. N-o face brusc binenteles, o face lent, confortabil.
Presupun ca este acelasi sistem si pe Vitara. Dar, atentie ca mai da si rateuri.

Offline nicana

« Răspuns #548 : 21.Iun.2021, 07:42:27 p.m. »
Lane assistul intradevar mai slabut dar totusi inafara de faptul ca vibreaza volanul il si misca putin , nu cat sa afecteze directia dar iti transmite mesajul clar in ce directie sa tragi de volan. 21.000 euro cu tot cu tichet rabla? Mi se pare cam multicel nefiind nici 4x4. Crd ca AT a urcat pretul asa mult.

Am testat lane asistul pe autostrada in prima zi cand ma intorceam de la dealer si am avut impresia ca a intrat tarziu, deja trecusem putin de marcaj.
Da, 21000 cu tot cu tichet, sigur pentru ca e AT si echiparea spirit plus culoarea. Aceeasi configuratie dar 4x4 si manuala era mai ieftina, nu mai stiu cu cat.
  • Suzuki Vitara 48V Hybrid 2WD AT Spirit

Offline Myhay

« Răspuns #549 : 21.Iun.2021, 08:23:18 p.m. »
Da mai da rateuri dar rar…la mine a dat rateuri cam la 3/4 din 5 incercari sa zicem. In rest merge ok. Nu ma deranjeaza aspectul asta sincer. Mai presanta e problema cu RBS la gardurile din Bucuresti de pe Mihai Bravu / Colentina / Calea Mosilor / Stefan cel Mare de pe langa linia de tramvai.

Eu am Spirit , culoarea metalizata , 4x4 manuala si cu tot cu reduceri financiare si in produse am scos o la 19.200 maxim cam asa…de aia am ramas putin uimit de cat ai dat. Luam si AT dar cand am comandat o nu se stia sigur daca se fabrica cutie AT si nu am mai asteptat ca nu se stia exact putea sa dureze si 1 luna si 1 an nimic sigur. Poate urmatoarea va fi si AT  :clap:
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic