0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ca sa revenim la discutii generale, iar au disparut modelele cu AT din oferta oficiala a Suzuki pentru Vitara (si S-Cross) in Romania:
Salutare!De pe 24.05 sunt si eu posesor al masinii din descriere plus culoarea albastru turquoise metalizat. Nu am zis "fericitul posesor" ca n-am apucat sa ma bucur de masina decat 2 zile din motive de back to work abroad si nefiind inmatriculata nu am putut sa o iau cu mine. A fost cumparata cam pe repede inainte (majoritatea informatiilor le-am cules de pe aici dupa ce am dat avansul), atuul ei a fost ca era pe stoc le dealer si a durat relativ putin toata treaba, eu fiind in criza de timp si ca avea dotarile pe care le doream musai.Primele putine impresii: Pozitive - foarte agila, arata superb din unghiurile din fata, dotari multe pe partea de siguranta, cutia automata face toti banii, discuri pe spate Negative - portbagajul surprinzator de mic, lane asistul slabut (pe T-cross iti trage putin de volan si te pune inapoi pe banda parca la orice viteza), cam rigida (poate asta e un lucru bun totusi?).Anticipez intrebarea, iata si raspunsul: platit 21000 plus tichetul rabla.O sa revin si ... multumesc!
ce varianta este?
Lane assistul intradevar mai slabut dar totusi inafara de faptul ca vibreaza volanul il si misca putin , nu cat sa afecteze directia dar iti transmite mesajul clar in ce directie sa tragi de volan. 21.000 euro cu tot cu tichet rabla? Mi se pare cam multicel nefiind nici 4x4. Crd ca AT a urcat pretul asa mult.