Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114582 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dishu

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #530 : 18.Mai.2021, 08:32:03 a.m. »
Va salut,
De curand sunt fericitul posesor al Vitarei Hybrid 2wd. In primul rand doresc sa multumesc utizatorilor care au postat in acesta categorie impresiile care au contribuit la alegerea facuta de mn.
Dupa primi 500 de km am observat cateva calitati si defecte, le scriu poate sunt folositoare si celorlalti.
Pro
1. Imi place la nebunie cum se conduce, foarte lin si foarte fasneata ( la 100 la ora in treapta 5, calci acceleratia si simti cum acei "caluti dau la galop")
2. Frana de motor este f lina parca nici nu simti ca o faci(sanatate pura pentru a incarcat bateria)
3. Cand te depaseste un tir nici nu simti ca a trecut pe langa tine, masina ramane teapana.
4. La drumul de 500 km (cu approximatie 400 extra urban +100 urban) consider ca am realizat un consum satisfacator pt mine de 6.5 %
Contra
1. Dupa viteza de 120 km/h se aude un vajait (vant putin deranjant) care intra pe langa geam.
2. Camera de marsarierare are cateva puncte moarte la mersul cu spatele, mai bine te increzi in oglinzi si simtul propriu.

Sper sa fie de ajutor!
Drumuri bune!
  • Vitara Passion Hybrid 2WD

The following users thanked this post: Dogy

Offline enicky

« Răspuns #531 : 18.Mai.2021, 09:11:24 a.m. »
   S-o stapanesti sanatos !
P.S. ma gandesc ca ai vrut sa spui "cand treci pe langa un TIR", pentru ca TIR-urile "n-au voie" sa depaseasca un Suzuki. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dishu

« Răspuns #532 : 18.Mai.2021, 09:15:43 a.m. »
Multumesc,
Teoretic nu au voie :)) practic mergeam pe prima banda in localitate deoarece doream sa opreac si TIR-ul s-a dus lansat pe langa mn😁

Offline Myhay

« Răspuns #533 : 18.Mai.2021, 10:58:31 a.m. »
Legat de camera spate este si normal sa aiba unghiuri moarte , toate au la orice masina. Si producatorii recomanda sa nu te uiti numai in camera in timpul manevrei. Nici nu este recomandat sa faci asa chiar daca nu spuneau ei. E si logic de altfel. Alternezi mereu cu oglinzile , geamurile. Pe de alta parte , eu n am simtit nici la balena nici la vitara ca mi s ar ingradi in vreun fel vizibilitatea cand ma uit in camera , ba chiar ma ajuta foarte mult , in plus  , ca de bazat pe oglinzi si simtul propriu o fac indiferent chiar daca am camera spate.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #534 : 18.Mai.2021, 11:29:45 a.m. »
Legat de camera spate este si normal sa aiba unghiuri moarte ,..... Pe de alta parte , eu n am simtit nici la balena nici la vitara ca mi s ar ingradi in vreun fel vizibilitatea cand ma uit in camera , ba chiar ma ajuta foarte mult ,
    Camera(si unghiul ei) si-a dovedit valoarea cand a trebuit sa ies cu spatele dintr-o parcare in care un microbuz imi obtura orice vizibilitate si daca nu era ea, camera, trebuia sa fiu dirijat. Bine, a mea e aftermarket...
    Opel Mokka are o camera dinamica(cred ca se numeste), care iti arata traiectoria masinii functie de cum sunt virate rotile.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #535 : 18.Mai.2021, 02:18:09 p.m. »
Raspunsul tau ar trebui adresat colegului care n ar fi “multumit” pe deplin de camera. Eu am mentionat ca este de mare ajutor si nu i vad niciun fel de minusuri. Ba chiar cand ma urc intr o masina care nu are camera ma simt…vulnerabil.

Acum , poate colegul doreste sa vada dupa colt prin camera….. si eu as vrea. Sigur in cativa ani ni se vor indeplini dorintele. Au grija astia sa scoata si de astea.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #536 : 18.Mai.2021, 03:21:44 p.m. »
Raspunsul tau ar trebui adresat colegului care n ar fi “multumit” pe deplin de camera. .
  Eu mi-am dorit sa-ti completez si sa-ti sustin afirmatiile. :)

The following users thanked this post: Myhay

Offline Dishu

« Răspuns #537 : 18.Mai.2021, 08:31:57 p.m. »
Raspunsul tau ar trebui adresat colegului care n ar fi “multumit” pe deplin de camera. Eu am mentionat ca este de mare ajutor si nu i vad niciun fel de minusuri. Ba chiar cand ma urc intr o masina care nu are camera ma simt…vulnerabil.

Acum , poate colegul doreste sa vada dupa colt prin camera….. si eu as vrea. Sigur in cativa ani ni se vor indeplini dorintele. Au grija astia sa scoata si de astea.

Prost eu ca am deschis subiectul. Stiu ca nu se vede dupa colt si nu avea pretentia de asa ceva(este suficient senzorul care iti spune ca vine ceva din lateral) , clar este de ajutor doar am simtit nevoia sa specific acest aspect pur si simplu. Nu cred ca era necesar sa ma persiflezi cu citate de genul.
Cum am spus si in postarea initiala am vrut sa spun si Pro si contra.

Offline Myhay

« Răspuns #538 : 18.Mai.2021, 08:45:59 p.m. »
Pai din moment ce ai trecut lucrul asta la contra….. si ai spus clar ca mai bine te bazezi pe simturi si oglinzi decat pe camera…oare ce intelege orice om normal? Ca acesta camera nu te ajuta si mai bine nu o folosesti. Sau ca e la misto si nu ajuta mai deloc. E asa sa ti mai arunci ochii acolo cateodata. Eu asta am inteles. Si nu vad unde am persiflat dar in fine. Probabil nemaiavand un astfel de accesoriu nu esti obisnuit. Nu stiu. Treaba ta in final.

Si din nou te ai contrazis si m ai bagat in ceata putin cand spui ca e suficient senzorul care iti spune ca vine ceva din lateral - adica , camera e in plus deja si nu ai avea nevoie de ea ti e indiferent. Dupa care imediat spui : clar ti e de ajutor. Pai cum ramane pana la urma? Pare ca nu stii ce vrei  :dknw:  Asta spui asta inteleg. Atata tot. Mea culpa daca te ai simtit ofensat in vreun fel dar nu asta era intentia mea dupa cum am explicat mai sus.

Offline Dogy

« Răspuns #539 : 19.Mai.2021, 11:14:45 a.m. »
Ca sa revenim la discutii generale, iar au disparut modelele cu AT din oferta oficiala a Suzuki pentru Vitara (si S-Cross) in Romania:

https://suzuki.ro/wp-content/themes/Suzuki/assets/files/ListaPreturi.pdf

In Ungaria (inca) exista.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip