Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114595 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline perfidus

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #460 : 01.Mar.2021, 03:50:23 p.m. »
  Astept si eu la a mea sa sar macar de 5-6000, sa mai scada consumul. De cand s-a incalzit, vad c-a scazut sub 10.
Cu riscul sa fac un pic de offtopic, mergi cumva numai pe modul Sport?

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Myhay

« Răspuns #461 : 01.Mar.2021, 05:01:17 p.m. »
Am cu hibrida 880 km si un consum mediu in bord pe acesti km de 8.1 %. Numai Bucuresti. Mers bland si linistit ca , de ,sunt in prima mie de km. Masina nu a vazut inca autostrada , DN sau mers constant. Nu ma hazardez sa i vad un consum la pompa pentru ca nu are rost. Poate dupa 5-6000 km dar doar din curiozitate sa vad daca ''se pupa'' ca la Baleno - ce imi arata in bord cu ce iese la pompa.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #462 : 05.Mar.2021, 08:30:19 p.m. »
Am aflat că a apărut Vitara hibrid cu cutie automată.  Dacă e cineva pe aici care are deja o astfel de variantă îl rog frumos să pună niște amănunte. Financiare ,tehnice, de orice fel întrucât este foarte probabil ca să achiziționez și eu o astfel de variantă. Mulțumesc!
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #463 : 05.Mar.2021, 08:31:29 p.m. »
Din țară sau din afară...
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

Offline enicky

« Răspuns #464 : 05.Mar.2021, 09:03:44 p.m. »
Cu riscul sa fac un pic de offtopic, mergi cumva numai pe modul Sport?
  Nicidecum! Nu poti sa mergi sport in oras, si-asa fuge de sub tine cand o calci.
Nu stiu cum reuseste @Myhay 8,1, poate are traseu mai drept, fara semafoare, ca mie nu-mi iese... ma rog, nici nu prea  ma mir.. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #465 : 05.Mar.2021, 10:00:16 p.m. »
8.1 imi arata in bord ce calculeaza masina... Deci nu ma bazez prea mult pe cifra asta ( sigur e mai mare) pana cand nu fac testul exact la pompa. Obisnuit cu balenutza... mi se pare enorm consumul asta de 8.1   :-)) :-)) Nu prea vreau sa ma gandesc cat consuma dupa ce se aseaza motorul si ma dau la ea. Si am mentionat ca merg bland cu ea... nu ma infig ( inca ) in pedala. O mai las sa se ''aseze'' nitel si dupa merg cu ea mai in largul meu.... Deci automat si consumul o sa creasca.

Am incercat totusi pe modul Sport cativa km ( 5 km ) si intradevar se simte : pedala de acc este mai moale si urca mai usor in ture , este mai elastica masina per-total. Cred ca numai pe Sport o sa merg  :good: :-))   La final mi a lasat un mic zambet tamp de satisfactie.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline cristiaN70

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • brasov
« Răspuns #466 : 05.Mar.2021, 10:33:07 p.m. »
Am aflat că a apărut Vitara hibrid cu cutie automată.  Dacă e cineva pe aici care are deja o astfel de variantă îl rog frumos să pună niște amănunte. Financiare ,tehnice, de orice fel întrucât este foarte probabil ca să achiziționez și eu o astfel de variantă. Mulțumesc!
Salut, au Vitara cu cutie automata de test (Autonet), astept si eu una. Apropo cu tine am conversat pe youtube pe canalul lui Mihai Dacin?
  • vitara

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #467 : 05.Mar.2021, 11:01:28 p.m. »
Cred ca numai pe Sport o sa merg  :good: :-))   
Am incercat intr-o zi o Vitara (non-hybrid, aia dinainte, aspirata), cateva sute de metri, in modul "sport". Nu mi s-a parut ca e mare smecherie, ca ar fi mult mai nervoasa. Probabil nu am condus-o suficient de mult, poate trebuia sa ies si in circulatie cu ea, ......insa ce voiam sa zic, daca as avea masina cu mod "sport" numa asa as rula cu ea, numai in "sport" as tine-o  :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline enicky

« Răspuns #468 : 06.Mar.2021, 12:26:21 a.m. »
  Pai in cateva sute de m cat sa mergi normal, cat sa mergi in sport?! E chiar mare lucru, e alta masina.
Dar daca as merge cu "sport" in oras probabil c-as schimba placutele la 10 000km.

Citat
mi se pare enorm consumul asta de 8.1

Dar de 10,5 ce zici? :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #469 : 06.Mar.2021, 06:12:15 p.m. »

Dar daca as merge cu "sport" in oras probabil c-as schimba placutele la 10 000km.

Nu stiu de ce s-ar intampla asta......  dar lasa, ca imi explici la "intalnire", ca sa nu fim offtopic :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....