Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114617 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #450 : 22.Feb.2021, 09:49:09 p.m. »
Offtopic.
Ca sa fac o paralela - situatia e cam identica cu cea aparuta pe piata alimentelor.
Coca-Cola din USA nu are aceeasi compozitie cu Coca-Cola din Moldova - nu poti vinde o sticla cu 2 dolari în Chisinau ca n-o cumpara nimeni.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #451 : 22.Feb.2021, 10:21:56 p.m. »
Revin si cu o actualizare a consumului, dupa cei aproape 10.000km parcursi, cu reset la fiecare plin. Benzina 95. Calculul de la pompa coincide cu cel din bord. Astfel:

- traseu triplu-mixt (extraurban predominant, urban si drum forestier in regim snow), cu 300kg incarcatura, dus-intors (ce am urcat am si coborat, ce am coborat am si urcat): 6.2 la suta.

- drum national, doar soferul, viteza in jur de 90km/h si 55 in localitati: 4.8 la suta.

- urban, cu start-stop dezactivat: 6.8 la suta.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #452 : 23.Feb.2021, 12:27:59 a.m. »
Revin si cu o actualizare a consumului, dupa cei aproape 10.000km parcursi, cu reset la fiecare plin.
- urban, cu start-stop dezactivat: 6.8 la suta.
  Cel putin pentru userii din zona Bucuresti, consumul dat de tine este ...ireal si irelevant.
Sar peste faptul ca la avatar apare scris Romania, deci nu stim localitatea de resedinta, asa ca, pentru a fi crezut ar trebui putin detaliat de exemplu : urban, localitatea Bucuresti, timp de noapte, 5,5%, de exemplu !

P.S. Inca imi scapa rostul secretomaniei  legata de localitatea de resedinta si varsta !!! :dknw:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #453 : 23.Feb.2021, 06:30:24 a.m. »
Enicky, ești unul dintre primii membri care m-au întâmpinat la înscrierea pe forum și mi-ai răspuns adesea detaliat, așa că am o datorie morală față de tine. Orașul este Brașov și am precizat într-o postare tot despre consum, sub forma că " nu vă spun brașoave  :D ". Vârsta este cea a jucăriilor scumpe (și a RCA-ului scump). Orașul e relevant pentru multe altele din Romania la consum, dar într-adevăr nu și pentru Micul Paris. Vârsta nu are nici o relevanta fiindca merg atipic ei ( anticipativ, fluent si mai ales în limitele vitezei legale +/- eroarea de radar). Și acum, că ți-am dat detalii din secretomanie, cred că mi-am stricat șansele cu marile oculte mondiale...
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

The following users thanked this post: enicky

Offline boga81

« Răspuns #454 : 23.Feb.2021, 06:32:36 a.m. »
Cam la fel e si cu uleiul de "prima dotare".
La primul schimb deja e altceva, fabrica nu-si mai asuma nici o responsabilitate, toata magareata pica pe reprezentanta sau cel mai probabil pe furnizor.
Tu oricum nu poti face analize ca sa vezi daca uleiul ala la bidon are aceleasi proprietati ca si uleiul care vine la butoi folosit în procesul de fabricatie al masinii.
Si în mod sigur sunt diferente, chiar as vrea sa vad o analiza chimica a uleiului din motor la zero km pusa cap la cap cu o analiza chimica a unui ulei de schimb venit la flacon de 1 sau 4 l.
Exista un laborator bun in Ploiesti unde se fac teste de ulei. Pe alte grupuri/forumuri se trimit acolo mostre si vine un rezultat frumos, cu explicatii.
Va dau un exemplu.
Costa in jur de 300 lei

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: ntire2000, toma

Offline remarque

« Răspuns #455 : 23.Feb.2021, 08:32:02 a.m. »
Off-topic: @boga81 mulțumesc pentru informație, citisem de laboratorul din Ploiești dar nu mai rețin din ce motiv am crezut că nu e activ. Am în plan să-i devin client. Printre altele vreau să mă conving dacă rezultatul testărilor unor uleiuri de motor făcute de un pasionat la care m-am referit aici sunt aproape de adevăr.
« Ultima Modificare: 23.Feb.2021, 08:46:27 a.m. de remarque »
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline Andrei Popa

« Răspuns #456 : 27.Feb.2021, 12:24:12 p.m. »
Salut, cunoaște cineva daca cutia de viteză automata care a apărut acum pe Vitara M-Hybrid este aceeași cu cea de dinainte de hybrid si cu toate ca a apărut acum in tandem M-Hybrid / automată cum o fi dpdv funcționalitate,  fiabilitate.
Mulțumesc.
  • Vitara Passion 1.4 Hybid AT 2WD RED

Offline enicky

« Răspuns #457 : 27.Feb.2021, 02:44:04 p.m. »
.. Orașul este Brașov și am precizat într-o postare tot despre consum, sub forma că " nu vă spun brașoave  :D ". Vârsta este cea a jucăriilor scumpe (și a RCA-ului scump). Orașul e relevant pentru multe altele din Romania la consum, dar într-adevăr nu și pentru Micul Paris. Vârsta nu are nici o relevanta fiindca merg atipic ei ( anticipativ, fluent si mai ales în limitele vitezei legale +/- eroarea de radar).
   Oricum e Brasov, nu un satuc oarecare, asa ca 6,8% e chiar un consum pt.care meriti felicitat !
Posibil si treaba cu varsta, mai ales ca eu, sincer, contrar varstei, sigur n-as scoate acest consum, recunosc ! :)
  Astept si eu la a mea sa sar macar de 5-6000, sa mai scada consumul. De cand s-a incalzit, vad c-a scazut sub 10.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Vecchio

« Răspuns #458 : 27.Feb.2021, 04:13:40 p.m. »
Salut, cunoaște cineva daca cutia de viteză automata care a apărut acum pe Vitara M-Hybrid este aceeași cu cea de dinainte de hybrid si cu toate ca a apărut acum in tandem M-Hybrid / automată cum o fi dpdv funcționalitate,  fiabilitate.
Mulțumesc.
Din câte am aflat de la unguri, e aceeași cutie AISIN AWTF – 80SC ca pe clasică!
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #459 : 27.Feb.2021, 06:07:44 p.m. »
Daca e aceeași, eu sunt foarte mulțumit de ea.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008