0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu trebuie decat sa te uiti la animatia sistemului hibrid pe display-ul central
Realitatea exista si cand alegi sa tii ochii inchisi.
Cum nu am gasit un topic legat de reviziile sau ceva legat de uleiul folosit la motoarele K14D intreb si eu aici : ce ulei motor folositi ? La reprezentante pe ce ulei se merge : 0w20 sau 5w30 ? Daca la “balena “ am o groaza de variante din toate gamele de vascozitati in manualul Vitarei imi ofera 2 optiuni mari si late : 0w20 si 5w30 unde culmea 0w20 este cel preferat , prima optiune. Daca la un aspirat mai merge 0w20 ma gandesc ca la un motor turbo nu prea , tendinta fiind sa l “manance”. De asemenea , nu stiu nici cu ce ulei vine din fabrica motorul hybryd.
Recomandat este uleiul 0W20 Suzuki Ecstar, este un ulei super sintetic, pentru motoare cu tehnologie noua, de inalta performanta, creat pentru a oferi protectie motorului si pentru economie de combustibil. Tot in domeniul cresterii eficientei am remarcat faptul ca Suzuki vine cu un update de soft pentru anul 2021, pentru modelele 'clasice' inclusiv Vitara, update ce a permis reducerea emisiilor de CO2 de la 128,3 g/km la 121,0 g/km (Vitara, ciclu WLTP) si reducerea consumului de combustibil, in conditiile pastrarii performantelor dinamice. Se observa si o mica crestere de pret, +165 €, cred justificata...