0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Care sant avantajele reale ale sistemului hibrid ? Eu pana acuma nu am vazut nici unul si am urmarit o multime de filmulete. Consumul ? Detin Vitara Allgrip pe benzina si am un consum de 6,6. Din punctul meu de vedere masinile hibride sant scoase doar pt a trece normele de poluare.
Citat din: Andrei2009 din 24.Ian.2021, 03:52:19 p.m.Care sant avantajele reale ale sistemului hibrid ? Eu pana acuma nu am vazut nici unul si am urmarit o multime de filmulete. Consumul ? Detin Vitara Allgrip pe benzina si am un consum de 6,6. Din punctul meu de vedere masinile hibride sant scoase doar pt a trece normele de poluare.Da, in cazul Suzuki Vitara, avantajul sistemului hibrid este insasi existenta Suzuki Vitara. Nu mai cautati alte avantaje, eu zic ca, ptr cine vrea o Vitara, e suficient.
Citat din: Dogy din 24.Ian.2021, 10:37:00 p.m.Citat din: Andrei2009 din 24.Ian.2021, 03:52:19 p.m.Care sant avantajele reale ale sistemului hibrid ? Eu pana acuma nu am vazut nici unul si am urmarit o multime de filmulete. Consumul ? Detin Vitara Allgrip pe benzina si am un consum de 6,6. Din punctul meu de vedere masinile hibride sant scoase doar pt a trece normele de poluare.Da, in cazul Suzuki Vitara, avantajul sistemului hibrid este insasi existenta Suzuki Vitara. Nu mai cautati alte avantaje, eu zic ca, ptr cine vrea o Vitara, e suficient.Ai hibrid ? ca sa stim daca ceea ce spui e din experienta ta la volanul ei.Ca sa lamuresc lucrurile dupa o experienta cu varianta Vitara hibrid de vreo 9 luni.Cel mai mare plus al sistemului este functia start /stop, al doilea lucru pe care il sesizezi este impulsul de putere la accelerari rapide implicit lipsa lagului. In rest sunt mici chichite care nu aduc un mare aport la hibrid, gen ca poate sa ruleze accesoriile doar cu motorul electric si asta doar pe un timp scurt, de vreo 5 minute, (mai mult nu am reusit, cu 3 liniute la ac.) ca reduce consumul si aici e mai mult apa de ploaie, chiar m-am uitat pe CB si imi arata ca am recuperat 2350 ml de carburant in 500 km rulati, ceea ce e mizilic.Per total e un mic avantaj cu hibrid, dar si fara el nu-i mare diferenta.
2. Sistemul hibrid este cel mai util in oras si pe drumuri sinuoase, care implica viteza variabila. Pe autostrada mergi constant, nu ai de unde sa recuperezi energie.
- la doua liniute functioneaza sistemul start-stop dar nu sunt sigur daca si accesoriile (AC-ul)