0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
stiu ce scrie mare si mic in manual, ingrosat sau nu, doar ca e irelevant in contextul in care intrebasem eu. procentul de etanol si cifra octanica sunt lucruri diferite.
...2. Ai raspuns "benzina normala". Putem presupune ca te referi la CO95? Dupa mine, cea de 98 e la fel de normală. Cel mult, nu la fel de populară. In plus, putem presupune ca te referi la S-Cross Hybrid (acelasi motor K14D ca si pe Vitara Hybrid de la momentul asta), ca sa pastram relevanța?
Salutare tuturor,Felicitări pentru achiziție.Personal mă uit de mult timp la Vitara, am de gînd să îmi iau una, mai la vară, toamnă după nebunie asta.De cind au apărut la vînzare modele noi mild mă tot uit după consum real pe net. Să fim cinstiți, nu luam orice fel de hibrid că suntem mari ecologiști.Rugămintea mea e sa ne dai un update cu consumul real după o perioadă, o săptămână... citeva sute de km. care au făcut făcuți in toate condițiile.Eu mă uit la SX4 S-Cross pentru volumul portbagajului mai mare si dotări.Mulțumesc, numai bine.