Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114621 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline badmania98

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #300 : 25.Iun.2020, 01:41:55 p.m. »
În altă ordine de idei, când am fost să cumpăr mașina am fost hotărât pe SCross. Și reprezentantul de la dealer mi-a spus că nu sunt diferențe între SCross și Vitara la partea de siguranță și confort, doar la formă și volum portbagaj și altele mai mici de ordin estetic. Ceva m-a făcut să analizez mai în detaliu acest lucru și pe baza celor înscrise pe pagina Suzuki am făcut tabelul din imagine cu diferențele dintre ele. Acest tabel l-am prezentat și celui de la vânzări care a zis că nu știa de ele. Varianta Luxus.
Aviz amatorilor.

• Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

The following users thanked this post: ntire2000

Online ntire2000

« Răspuns #301 : 25.Iun.2020, 01:53:35 p.m. »
Mie mi se par destul de clari si corecti termenii garantiei.
Adica atat timp cat faci reviziile la timp, cu abatere de maxium 1 luna sau 2.500 de km si folosesti piesele lor, ai garantie la partile si piesele enumerate acolo.

Asa, si când îti clantane supapele ce e?
Garantie, ori ba?  :-?
Mai degraba nu.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Dogy

« Răspuns #302 : 25.Iun.2020, 02:01:33 p.m. »
Aici m-ai inchis :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Online ntire2000

« Răspuns #303 : 25.Iun.2020, 02:05:29 p.m. »
Smecheria e aici:
Citat
Motor
Galeria de admisie, bloc motor, carterul, chiulasa, garnitura de chiulasa, toate componentele interne legate de circulatia uleiului, racitorul de ulei, baia de ulei,
comutatorul de presiune al uleiului, carcasa filtrului de ulei, volanta, roata de actionare cu coroana dintata, curea dintata de distributie, lant distributie cu rola intinzatoare.
cu conditia ca intervalele de schimbare sa fi fost respectate si inlocuirea sa nu fie prevazuta.

Fiecare întelege ce vrea si-l costa mai putin.

De asemenea, alta smecherie
Citat
3. Garantia nu va acoperi ..... piese cu uzura rapida; aceasta excludere se refera la defectiunile izolate ale pieselor cu uzura rapida si la cazurile in care o piesa cu uzura rapida trebuie inlocuita sau
reparata din cauza unei defectiuni acoperite de garantie
.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: kellogs

Offline perfidus

« Răspuns #304 : 25.Iun.2020, 05:54:22 p.m. »
Cred ca o luarăti iar  pe lângă subiect.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline badmania98

« Răspuns #305 : 26.Iun.2020, 08:18:05 a.m. »
@perfidus

Topic:   Suzuki Club ROMANIA »Suzuki - discutii TEHNICE » Suzuki NEW VITARA » Diverse NEW VITARA » Vitara Hybrid

Discuții tehnice - bifat
Suzuki NEW VITARA- bifat
Diverse NEW VITARA - bifat
Vitara Hybrid - bifat.

Garanția și supapele din discuție oare nu se pot include în acest topic?  ;)

The following users thanked this post: dthem

Offline frenzy

« Răspuns #306 : 28.Iun.2020, 03:05:37 p.m. »
Can va vad ca vorbiti de diferente de consum de 0.1l +/- ma bufneste rasul. Astept socul cand o sa va prindeti ca cb.ul arata eronat cu 0.5-1l  :good:
Am instalată o aplicație de monitorizare a costurilor pt auto (consum, revizii, etc.) de pe vremea când conduceam mașină fără CB și am continuat să o folosesc și după ce am cumpărat S-Crossul. Chiar am comparat de câteva ori consumul indicat versus cel real și diferența a fost întotdeauna sub 0.1L%. Pare mai mult o rotunjire in jos până la prima zecimală. De exemplu, la ultimul plin, consum afișat 8%, consum real 8.08
Deci în nici un caz nu e vorba de diferențe de 1L%, verificat atât cu anvelopele de vară pe 17", cât și cu cele de iarna pe 16"
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 BoosterJet MT Passion 2019

Offline enicky

« Răspuns #307 : 28.Iun.2020, 04:17:26 p.m. »
Aviz amatorilor.
    Dupa mine situatia sta usor altfel, tabelul tau e ok, daca S-Cross n-a primit decat motorul de 1.0, in schimb Vitara are deja un face-lift (si un mild-hibrid) care a venit cu  imbunatatiri dar si cu schimbari de model. Adica Cool nu mai exista decat la motorizarea de 1.0, celelalte au de la Passion in sus, un Passion imbunatatit fata de cel de la lansare.

« Ultima Modificare: 28.Iun.2020, 04:49:24 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline badmania98

« Răspuns #308 : 28.Iun.2020, 04:22:26 p.m. »
Partea cu ”Aviz amatorilor”  era mai mult la adresa celor care consideră că vânzătorul ar trebui să cunoască ceea ce vinde. Și eu am crezut acest lucru, dar mi s-a demonstrat că e bine să te documentezi din mai multe surse.
Cred că am mai scris dar repet: comparația era între SCross și Vitara, ambele hybrid, ambele 6MT, Luxus. Tabelul conține doar diferențele.

Offline enicky

« Răspuns #309 : 28.Iun.2020, 04:51:49 p.m. »
   N-ar fi prima data cand cumparatorul stie mai mult despre produs decat vanzatorul !
Cred ca nu stia nici ca S-cross are 11 variante si Vitara 13. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip