Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114590 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #220 : 24.Mai.2020, 05:18:13 p.m. »
Mie mi-a placut clipul. Evident nu e dedicat geniilor care se pricep la absolut tot ce misca pe planeta , dar pentru un consumator cu o cultura auto mica sau medie ofera suficiente informatii macar pentru a-l convinge sa mearga la un testdrive. Bravo, Autonet! :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline steph

« Răspuns #221 : 24.Mai.2020, 05:22:00 p.m. »
Nu uitati cui se adreseaza marca. Mie mi se pare pozitionat ok clipul tinand cont de clientela.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline ntire2000

« Răspuns #222 : 24.Mai.2020, 05:31:17 p.m. »
Ma faceti sa râd, daca clientela de la 15000 de euro în sus trebuie sa fie atât de naiva si asimptomatic de inteligenta (ca sa nu zic proasta) atunci cum ar trebui sa arate un clip la Logan 1.0 TCE?  :-))
Mi se pare mie sau a încercat ceva a la Mircea Bravo, dar a iesit un clip penibil?

Uite o sugestie de clip de prezentare, puteau sa-l dubleze la o adica.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

« Răspuns #223 : 24.Mai.2020, 05:39:45 p.m. »
Eu aș spune că acest clip se adresează celor care nu au avut un Suzuki. Cred că se încearcă, prin această prezentare, să îi facă pe cei amintiți să facă o vizită la dealer, să vadă un model de Suzuki live.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: badmania98

Offline steph

« Răspuns #224 : 24.Mai.2020, 05:41:59 p.m. »
Clipul se adreseaza publicului larg. Adica si unor domnisoare care nu stiu sa schimbe o roata sau sa puna lichid de parbriz. Chitibusarii de forum nu prea conteaza pentru un brand. Masinile in sine sunt decente pentru cat costa. Dar sa nu uitam un lucru. Nu alegi Suzuki ca e vreo mare scula si o definitie a masculinitatii. Alegi pentru ca esti sarac obiectiv financiar.  :fluier:

Cred ca iesea un clip infinit mai penibil daca puneau niste gealati sa o rupa prin varf de munte sau cu 200 pe serpentine. ;) 

Offline ntire2000

« Răspuns #225 : 24.Mai.2020, 05:48:17 p.m. »
Aici ai dreptate, pentru publicul larg merge, dar la tv e prea mult de dat.

PS: Nu stiu cum sa-ti spun, dar în urmatoarele luni, poate chiar ani, toti o sa fim obiectivi financiar.  :-))
Clipul asta s-a nascut prea târziu, poate ca anul trecut pe vremea asta parea amuzant si bine facut.
Am ramas cu o nelamurire: oare e pe bune, mamaia chiar e bunica domnisoarei Mihaela?  :)
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline steph

« Răspuns #226 : 24.Mai.2020, 06:11:30 p.m. »
Tin minte ca au mai facut clipuri de genul asta. Probabil Mihaela e fata de la marketing. :)

Offline enicky

« Răspuns #227 : 24.Mai.2020, 07:07:02 p.m. »
Aoleu, era sa ma înec cu bere.
  Un clip de reclama, unde e bine introdusa batrana care  ridica mingea la fileu, iar personajul principal e destul de explicit si chiar deloc penibibil.
   Dupa asta uita-te la ala cu "5 motive sa-ti iei o masina sh", sa vezi acolo cum strici berea! :-))
Asa le vad eu...
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline adrian.2020

« Răspuns #228 : 03.Iun.2020, 06:44:32 p.m. »
Buna seara,
am facut o rezervare pentru hybrid Vitara 1.4 passion allgrip 17600 euro cu rabla inclusa. Am citit tot topicul, pareri pro, contra. Una peste alta merita banii? Am observat ca in alte tari sunt mult mai scumpe, dar probabil se negociaza.
  • renault

Offline Dogy

« Răspuns #229 : 03.Iun.2020, 08:24:01 p.m. »
Bravo! Da, merita banii astia, ai obtinut un pret foarte bun! Sa te bucuri de ea la maxim!
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip