Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114589 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #210 : 13.Mai.2020, 02:02:58 p.m. »
Sa fie cu noroc.  :good:

Offline Dogy

« Răspuns #211 : 13.Mai.2020, 02:15:07 p.m. »
Salut baieti,

Revin si eu pe grum cum tocmai mi s-a confirmat ca masinuta mea, Vitara 2WD 1.4 Hybrid Passion Bright Red va veni pe urmatorul transport din Ungaria. Dupa cum unii ma stiti sunt fost posesor de SX4 si Vitara Spirit 4WD. Astept cu nerabdare masinuta si am citit cele discutat de voi pe acest topic. Chiar m-a uimit de cat de multe dotari, mai ales in capitolul siguranta, are aceasta masina, multe chiar peste acelasi nivel de echipare nonhybrid.

Sa va plimbati multi kilometri impreuna!

Da, dotarile care erau pe Facelift Passion doar in varianta Allgrip le-au pus acum si pe Passion 2WD Hybrid.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline toma

« Răspuns #212 : 13.Mai.2020, 02:27:46 p.m. »
@Razvan, daca ai timp poate ne spui de ce ai renuntat la Vitara Spirit 4WD pentru Vitara 2WD Hynrid Passion. Doar pentru ca este mai noua sau sunt si alte considerente?
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #213 : 13.Mai.2020, 06:42:55 p.m. »
Mulțumesc
Nu a avut legatura renuntarea la vechea vitara pentru asta. S-a intamplat in urma cu 2 ani si jumatate. Pe vremea vechei vitara am devenit rulotist si din pacate masinutza se cam chinuia  cu prima mea rulota care nu avea mai mult de 1 tona. Asa ca am renuntat la ea si am trecut pe un vw Amarok. Apoi pt ca aveam puterea de tractiune necesara mi-am dorit o rulota mai mare numai ca ansamblul a devenit mult prea lung, aprox 13 metri asa ca m-am razgandit din nou si recent am schimbat Amarokul + rulota pe o autorulota. Acum am revenit la Vitara pt ca imi doream o masina buna si de oras atunci cand nu merg cu motorul dar buna si de un concediu atunci cand nu merg cu camperul. Cum vechea vitara mi-a placut f mult si dupa ce initial ma gandeam la o Vitara Passion nonhibrid am descoperit oferta si dotarile acestei masini si cam asta o fost :)
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

The following users thanked this post: toma, Dogy

Online NicNic

« Răspuns #214 : 13.Mai.2020, 09:57:09 p.m. »
felicitari pentru consecventa, @Razvan!

Sper sa fii la fel de incantat si de actuala Vitara, precum ai fost de celealte Suzuki-uri.
Chiar as vrea sa ne imparatsesti impresii, dupa reintoarcerea la o masina "low cost".
(Ieri am discutat cu un dealer si asta a fost atributul folosit pentru masinile Suzuki ce le vindea...)

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline shpeedy

« Răspuns #215 : 17.Mai.2020, 08:37:55 a.m. »
Nu am gasit sa mai fi fost postat -

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Bobi

« Răspuns #216 : 17.Mai.2020, 09:42:35 a.m. »
S-a mai postat.

Offline Bobi

« Răspuns #217 : 24.Mai.2020, 06:24:12 a.m. »
Un clip video, de la Autonet, nici nu știu cum sa-l cataloghez, de ras de plâns.

The following users thanked this post: enicky

Offline teutzue

« Răspuns #218 : 24.Mai.2020, 09:14:28 a.m. »
S-a străduit și e simpatic clipul. 2002 e palindrom și Dacă-l inversezi.... Nu mai are importanta, fain video.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline ntire2000

« Răspuns #219 : 24.Mai.2020, 05:01:59 p.m. »
Aoleu, era sa ma înec cu bere.

"2002, iar daca inversezi cifrele iese 2020" -  :-? bai sa-mi bag..... oare cum naiba face? o fi tipa de la vânzari ca altfel nu-mi explic....
"aici e tatal iar dincoace fiul" - ia nu mai spune? o masina, doua masini, o Vitara, doua Vitare.....domnisoara, esti sigura ca nu-i de genul feminin? adica mama si fiica?
" modul snow e pentru mersul pe zapada" - bah, si io care credeam ca e pentru mersul pe apa, ca Iisus.

Recunosc ca n-am vazut pâna la final, la momentul în care s-a suit si mamaie si a început sa se minuneze n-am mai rezistat, începeau sa-mi moara celulele cerebrale.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού