Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114587 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #200 : 03.Mai.2020, 04:19:10 p.m. »
Nu cred ca poti schimba farurile si spun asta nu din punct de vedere fizic ci electric, pentru ca farurile led din ce am vazut la mine pe langa legaturile electrice la becuri, au si cateva fire pentru date, plus inca unele de reglaj automat.
Iar treaba cu semnalizarea cu banda led sau led nu s-a implementat din cauza fiabilitatii si asa daca se arde un led din far esti obligat sa schimbi tot farul, asa daca se arde becul de semnalizare il schimbi si gata.
Ps. Un far led cica costa 1500 euro fara TVA.

Offline Andrei Popa

« Răspuns #201 : 03.Mai.2020, 06:37:22 p.m. »
Salutare tuturor,
Felicitări pentru achiziție.
Personal mă uit de mult timp la Vitara, am de gînd să îmi iau una, mai la vară, toamnă după nebunie asta.
De cind au apărut la vînzare modele noi mild mă tot uit după consum real pe net.
Să fim cinstiți, nu luam orice fel de hibrid că suntem mari ecologiști.
Rugămintea mea e sa ne dai un update cu consumul real după o perioadă, o săptămână... citeva sute de km. care au făcut făcuți in toate condițiile.
Eu mă uit la SX4 S-Cross pentru volumul portbagajului mai mare si dotări.
Mulțumesc, numai bine.
« Ultima Modificare: 03.Mai.2020, 06:58:18 p.m. de Andrei Popa »
  • Vitara Passion 1.4 Hybid AT 2WD RED

Offline Bobi

« Răspuns #202 : 03.Mai.2020, 07:00:40 p.m. »
Vezi ca acum SX4 S-Cross e mai slab dotat ca Vitara și ma refer la sistemele de siguranță, adică;

Nu are avertizare unghi mort, avertizare trafic din spate, sistem de menținere pe banda, avertizare rulare oscilanta, avertizare depășire banda, avertizare indicatoare rutiere.

Are și plusuri;

Oglinda heliomata
Un difuzor central.
Clima dual zone.

Mai e o chestie, in aceeasi bani cu Vitara ai tapiterie textila vs piele.

Offline f.cristi

« Răspuns #203 : 03.Mai.2020, 07:07:47 p.m. »
Inafara de oglinda heliomata (se poate trai si fara asta) nu vad niciun avantaj real:
- difuzor central ? Cred ca te poti descurca cu celelalte 6
- clima dual-zone ? N-am folosit niciodata functia
- tapiterie piele  ? O incantare iarna sau pe arsita

Offline Bobi

« Răspuns #204 : 03.Mai.2020, 07:14:20 p.m. »
Tapiteria de piele la Vitara are pe sezut si spate alcantara, nu e ca la S-Cross doar piele, ca sa fie o "incantare".

Offline f.cristi

« Răspuns #205 : 03.Mai.2020, 07:18:24 p.m. »
Si Alcantara....se vad numai pete-pete, de zici ca e murdara

Offline Bobi

« Răspuns #206 : 03.Mai.2020, 07:19:33 p.m. »
Corect, chiar am remarcat asta, noroc ca o vede doar fundul si spatele !

Offline Andrei Popa

« Răspuns #207 : 03.Mai.2020, 08:39:01 p.m. »
Aveți dreptate, comparasem la echipare Passion si întradevăr nu am văzut sistemele de monitorizare menționate.
Diferențele sint Keyless, pliere oglinzi...sa lasam la o parte nav si senzori parcare sau si mai si, tapițerie si ceas central 😀
Acum e de gîndit la sistemul de monitorizare vs portbagaj.
  • Vitara Passion 1.4 Hybid AT 2WD RED

The following users thanked this post: Dogy

Offline enicky

« Răspuns #208 : 04.Mai.2020, 12:52:14 a.m. »
De cind au apărut la vînzare modele noi mild mă tot uit după consum real pe net.
    Consumul "real" este o componenta subiectiva si relativa dintr-un "total"  de factori care te determina sa cumperi o masina. Eu m-am lasat de mult timp de "sportul" asta, adica de a crede pe colegul x care ii consuma 7%, amicul y care ii consuma 8%.
   Niciodata, dar niciodata nu voi avea acelasi consum!! Eu conduc altfel/alt stil, eu am alt traseu, eu am alta greutate, eu uit sa resetez CB si merg combinat traseu extra cu intraurban, s.a.m.d.
   Singurul consum dat de producator pe care sigur il poti realiza este cel din afara orasului, dar si acolo sunt niste conditii de viteza, incarcatura, etc. Dar consumul urban niciodata nu-l vei scoate, cel putin nu in Bucuresti. Poate si in Bucuresti daca circuli numai noaptea si Duminica.
   Asa ca ce pot sa-ti spun, decat spor la cautat ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #209 : 13.Mai.2020, 01:32:27 p.m. »
Salut baieti,

Revin si eu pe grum cum tocmai mi s-a confirmat ca masinuta mea, Vitara 2WD 1.4 Hybrid Passion Bright Red va veni pe urmatorul transport din Ungaria. Dupa cum unii ma stiti sunt fost posesor de SX4 si Vitara Spirit 4WD. Astept cu nerabdare masinuta si am citit cele discutat de voi pe acest topic. Chiar m-a uimit de cat de multe dotari, mai ales in capitolul siguranta, are aceasta masina, multe chiar peste acelasi nivel de echipare nonhybrid.
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

The following users thanked this post: Cristi (XTI)