0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Citat din: Dogy din 13.Apr.2020, 12:48:42 a.m.Deci ai dat 18.200 de euro pe o Vitara Spirit 2WD. Eu unul recunosc ca, la banii astia, as fi stat mult pe ganduri daca sa iau Vitara sau altceva, desi sunt nebun dupa Vitara.Stai linistit ca am cautat si alte variante pana am albit NU exista masina atat de dotata, musai mild hybrid si cu garda la sol peste 18Cm in banii astia,
Deci ai dat 18.200 de euro pe o Vitara Spirit 2WD. Eu unul recunosc ca, la banii astia, as fi stat mult pe ganduri daca sa iau Vitara sau altceva, desi sunt nebun dupa Vitara.
Varianta hibrid si daca era avion, unor posesori de Vitara 2019 nu li se pare cine stie ce, stiu, va cred si va inteleg.
Apropo la varianta non hibrid cu motorul turbo, cand ai start stop activat si se opreste motorul, turbina nu sughita ?
Si cand erau mic erai la fel? Jucaria mea e mai frumoasa ca a ta? Ca e 2019, ca e 2020 tot niste troace modeste sunt care isi fac treaba destul de bine ce-i drept. Suzuki nu prea e genul de brand care sa nasca pasiuni.