Autor Subiect: Vitara Hybrid  (Citit de 114551 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

Re: Vitara Hybrid
« Răspuns #100 : 12.Mar.2020, 06:32:41 p.m. »
1. Reducerea e cu rabla + eco bonus pentru hybrid + discount 1000 euro.
2. dthem fara suparare dar te-ai dezobisnuit sa mergi cu cutie manuala, eu am condus masina si are cuplu ca un diesel, nu are lag de nicio culoare, trage de rupe in orice   treapta de viteza, chiar am ramas placut surprins.
Cireasa de pe tort e ISG-ul, pur si simplu nu simti cand pleca masina de pe loc, atat este de silentios si lin.
In stationare toate sistemele de accesorii sunt tinute in viata de catre motorul electric, bineinteles atat cat ii permite bateria Li-Ion, asta e un mare bonus vara cand ai aer conditionat activ cu motorul termic oprit.

Offline perfidus

« Răspuns #101 : 12.Mar.2020, 09:22:01 p.m. »
Emisiile de CO2 la acest Vitara 1.4 mild hybrid
la ce clasa de ecobonus suplimentar se încadrează?
1000 euro discount e un super discount. E posibil, în condițiile în care oferta cu roti de iarna la 4wd s-a încheiat.
« Ultima Modificare: 12.Mar.2020, 09:32:54 p.m. de perfidus »

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Dogy

« Răspuns #102 : 19.Mar.2020, 06:45:22 p.m. »
Oricum, cred ca sezonul de achizitii auto noi tocmai ce s-a incheiat...
La ce urmeaza in plan economic, cred ca o masina noua nu mai e chiar o prioritate pentru cei mai multi.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline Bobi

« Răspuns #103 : 19.Mar.2020, 07:05:56 p.m. »
Am fost la reprezentanta sa duc fiscalul pentru rabla, dealerul mi-a zis ca numai astăzi a facut contract pentru inca 8 masini si era ora 14.
E ca in parcările supermarket-urilor, zicem ca lumea nu are bani dar parcările sunt full de nu ai loc sa parchezi.

Offline Dogy

« Răspuns #104 : 19.Mar.2020, 07:39:47 p.m. »
Sincer, nu ma asteptam... La hipermarket e de asteptat sa fie lume, dar la masini noi... Ma rog, fiecare cu prioritatea lui.

Online ntire2000

« Răspuns #105 : 19.Mar.2020, 08:10:43 p.m. »
Era o emisiune cândva, se numea "Dealerii spun lucruri trasnite....."  B-)
Asa îi conving mai usor pe cei care le trec pragul, cu texte gen "astea din showroom sunt deja promise, dar poate facem cumva sa va vindem una", "mai avem în curte doua, una deja e rezervata", etc.
La fel de adevarat e si faptul ca atunci când lumea e pe cale sa se scufunde, unii mai baga o melodie - gen lautarii din "Titanic".

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline perfidus

« Răspuns #106 : 19.Mar.2020, 11:09:00 p.m. »
Totusi, ce legatura are ce spuneti aici cu Vitara Hybrid?
La verificarea de 1000Km, am constatat si eu ca majoritatea masinilor din showroom erau rezervate, probabil cu Rabla. Si mai mult trei sferturi erau Hybrid proaspat venite.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Online ntire2000

« Răspuns #107 : 20.Mar.2020, 12:07:44 a.m. »
Rezervate nu înseamna automat vândute.
Sa vedem câti dau un pas înapoi când trebuie scos banul.

La mine în oras am vazut vreo 3 în curtea reprezentantei, stau nemiscate de vreo saptamâna si ceva.
Nu vad de ce as lua acum o masina când se prefigureaza situatia de a o tine în parcare vreo 2 luni nemiscata.
Ca asta va urma.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Bobi

« Răspuns #108 : 20.Mar.2020, 05:45:29 a.m. »
Este vreo diferență intre unul cu mașină achiziționată deja și altul care și-a achiziționat-o acum, dacă amândoi stau cu mașinile 2 luni în parcare ?

Offline Dogy

« Răspuns #109 : 20.Mar.2020, 02:39:18 p.m. »
Diferenta e ca e posibil, pentru unii care si-o achizitioneaza acum, masina sa stea mai mult de 2 luni in parcare, odata cu proprietarul care nu mai are job. Nu doresc nimanui...
Eu am info ca deja unele reprezentante auto si-au suspendat activitatea.

Totusi, ce legatura are ce spuneti aici cu Vitara Hybrid?

Vorbim aici ptr ca doar Vitara Hybrid (nu) mai poate fi cumparata :)