Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki NEW IGNIS
»
Probleme tehnice NEW IGNIS
(Moderator:
gabineg
) »
Zgomote
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8
[
9
]
10
11
12
13
14
...
17
Mergi Jos
Autor
Subiect: Zgomote (Citit de 23000 ori)
0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
Re: Zgomote
«
Răspuns #80 :
16.Iul.2018, 02:56:22 p.m. »
Ori n-am citit eu foarte atent, ori nu s-a întâmplat, dar ați verificat careva tăblița aia de la plăcuțe? Atinge de disc? Chiar și numai câteodată...
(scuze că poate sunt ca o moară stricată, dar e bine să eliminăm pe rând cauzele, iar asta a fost identificată și la alte modele din gama Suzuki, de-aia tot revin)
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
Utilizator_Anonim
Hero Member
Mesaje postate: 3407
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #81 :
16.Iul.2018, 07:24:13 p.m. »
Sustin ce zice
@jupanul1
fluiera prea subtire ca sa fie altceva
memorat
Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp
Myhay
Hero Member
Mesaje postate: 903
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #82 :
16.Iul.2018, 10:58:36 p.m. »
Cand ajung in service le pun in vedere si tablita aia
memorat
Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic
Jurnal de bord
Myhay
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #83 :
19.Iul.2018, 03:16:05 p.m. »
M am programat marti la Autonet in legatura cu scartaitul. Ieri si azi a facut mai tot timpul dar mult mai accentuat , se auzea rau , asurzitor gen frecare tabla pe fier ca la polizor, se uitau toti la mine in trafic. Cum calcam putin frana cum inceta. Sper sa stie mecanicii rezolvarea , ca cel de la telefon era cam paralel , mi a dat de inteles ca nu mai auzise de problema asta.
memorat
Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic
Jurnal de bord
adita80
Sr. Member
Mesaje postate: 301
Gen:
«
Răspuns #84 :
19.Iul.2018, 11:46:45 p.m. »
Ne ții la curent cu ce fac cei de la service , la mine dupa vizita in service zgomotul a dispărut doar pentru 19 kilometri
) , nu au facut alceva decat sa curețe plăcuțele de frâna
) am sa încerc la al service in August ..
memorat
Sx4 S-cross Luxus 2017
Myhay
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #85 :
24.Iul.2018, 02:47:42 p.m. »
Treaba sta asa : tablitele sunt ok , distantele dintre acestea si disc sunt suficiente si dupa spusele mecanicului nu ating pe disc. N are ce sa indoaie la ele. Sunetul provine de la placute pt ca raman usor blocate din cauza piliturii si negrelii emanate de acestea la franare care se strange la baza lor pe bucla tablitei si atunci placutele nu mai au acel joc normal , mizeria stransa acolo nu le mai confera jocul normal si raman blocate.Ca atare s au curatat placutele si tablitele si s au uns in zonele unde se strange mizeria la baza lor. Doar placutele de pe partea interioara a discurilor ( dinspre motor) fata erau semi blocate , mai mult cea de pe partea soferului. Dar le a dat cu spray si uns pe toata suprafata.
Chestia este ca e o rezolvare temporara pentru ca negreala de la placute o sa se stranga mereu si datorita ei vor ramane mereu semi blocate placutele. Spunandu le treaba asta , cel de la receptie si mecanicul mi au spus ca trebuie efectuata operatiunea asta de curatare la fiecare revizie si sa se insiste la spalatorie cu apa in zona aceea ca sa se curete si ca nu ai ce faci alta solutie nu este , ceea ce mi se pare o tampenie dar in fine....
Le am spus ca au mai patit si altii cu Vitara , Ignis la care mecanicul a spus ca sunt sisteme diferite.
Cam asta este. Urmaresc comportamentul sper sa nu mai faca. A , si m au taxat cu 80 lei ( curatat si degripat placute fata) - operatiunea este considerata mentenanta si nu este acoperita de garantie. Discurile si placutele nu sunt afectate de griparea asta iar placutele mai tin lejer 15.000 km.
memorat
Jurnal de bord
Utilizator_Anonim
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #86 :
24.Iul.2018, 03:42:45 p.m. »
Ce porcarie
memorat
adita80
Sr. Member
Mesaje postate: 301
Gen:
«
Răspuns #87 :
24.Iul.2018, 07:33:34 p.m. »
Este o mare prostie , la mine dupa curățarea plăcuțelor zgomotul a dispărut doar pentru 16 kilometri , sa înțeleg ca in 16 kilometri sau umplut de mizerie plăcuțele
)
memorat
Sx4 S-cross Luxus 2017
f.cristi
Hero Member
Mesaje postate: 2302
Gen:
«
Răspuns #88 :
24.Iul.2018, 10:22:35 p.m. »
Astazi am schimbat amortizoarele si i-am pus pe baieti sa se uite si pt. scartaitul respectiv. N-am discutat atatea amanunte precum colegul de mai sus, dar mi-au spus ca au curatat pe acolo. Cert e ca dupa ce am plecat, dupa vreo 4-5 km scartaitul a revenit la fel ca inainte. Iar daca nu scartaie, cand merg incet in tr. 1 se aude cum ceva parca freaca la rotile fata.
memorat
Ignis 2017 GLX 1.2 MT5 AllGrip Rosu/Negru
Jimny 2020 GLX 1.5 MT5 AllGrip Silky Silver
Utilizator_Anonim
Hero Member
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #89 :
24.Iul.2018, 10:24:50 p.m. »
Cred totusi ca e o eroare de proiectare la etrier daca nu departeaza suficient placutele
N-ar fi prima, daca ne gandim la suspensii
memorat
Tipărire
Pagini:
1
...
4
5
6
7
8