Autor Subiect: Zgomote  (Citit de 22992 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Zgomote
« Răspuns #70 : 13.Iul.2018, 09:46:10 a.m. »
Eu merg saptamana viitoare sa schimb amortizoarele si le spun si de scarțăit atunci.

Offline adita80

« Răspuns #71 : 13.Iul.2018, 09:55:59 a.m. »
Am fost eu si degeaba au curat plăcuțele si dupa 18 kilometri a reapărut faimosul sunet , si ma duc iarăși pe capul lor , ați încercat spray anti-scârțâit am să-i întreb daca are vrun efect ...
« Ultima Modificare: 13.Iul.2018, 10:06:54 a.m. de toma »
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline berila_mz

« Răspuns #72 : 13.Iul.2018, 11:49:56 a.m. »
E din categoria "asa face toate!". Eu ieri am descoperit ca apare acel sunet la viraj stanga.

Eu am renuntat sa incerc sa inteleg aceste reduceri ale costurilor...

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline Myhay

« Răspuns #73 : 13.Iul.2018, 12:21:26 p.m. »
Da , face si in viraje , mai ales stanga.... Cand am fost la munte dupa ce am iesit din Rasnov si am mers bucata aceea dreapta pana in Bran , la virajele stanga facea in ultimul hal , mai tare ca niciodata se auzea si incontinuu de zicea ca puneam la polizor un cui. Pe partea mea a soferului , dar nu am identificat daca era fata sau spate...ca atare am inchis geamul pe partea soferului ca nu mai suportam... si tot se auzea bine de tot in habitaclu. Aveam impresia ca ies scantei la cum facea. Dupa ce am oprit de 2-3 ori ca se lucra pe bucata aceea si montasera semafoare temporare ca se mergea pe un sens , opririle fiind de 5-7 min , nu mai facea atat de rau , mai spre deloc chiar. Deci deduc faptul ca se mai racisera placutele sau ce naiba se incinsese acolo si de aia nu mai facea asa desi am pus mana pe jante si nu ardeau excesiv de mult ci in limite normale echivalent cu un drum pe serpentine si nici miros de placute incinse nu era , nici in mers nici in stationare.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Myhay

« Răspuns #74 : 15.Iul.2018, 02:52:35 p.m. »
Ia vedeti. Cam lunguta inregistrarea dar altfel nu surprindeam calumea , fiindca ma chinuiam in trafic sa gasesc spatiu mai liber sa pot tine volanul in pozitia in care se auzea sunetul , pentru ca daca tineam volanul drept nu se auzea , cand viram stanga foarte putin atunci incepea , deci trebuia sa tin volanul cam 10-15 grade spre stanga. Recomand sa ascultati pana la final. Viteza : intre 50-70 km/h dar sunt sigur ca in situatia in care mergeam mai incet sau mai tare tot facea.

https://hotupload.eu/1KI8
« Ultima Modificare: 15.Iul.2018, 03:10:11 p.m. de Myhay »
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #75 : 15.Iul.2018, 03:06:30 p.m. »
Nu merge fara cont
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Myhay

« Răspuns #76 : 15.Iul.2018, 03:10:38 p.m. »
Acuma merge? Am modificat in postul initial.

Offline f.cristi

« Răspuns #77 : 15.Iul.2018, 03:26:05 p.m. »
E ca scarțăitul de la Ignis-ul meu, doar ca eu il aud "la pas", adică undeva până în 30 km/h, foarte rar la viteze mai mari. Între scârțâieli se aude si cum freacă ceva la roți.

Offline berila_mz

« Răspuns #78 : 15.Iul.2018, 04:23:11 p.m. »
Exact asa face si la mine, dar doar cand virez stanga la un unghi de peste 30°.
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline Myhay

« Răspuns #79 : 15.Iul.2018, 11:23:25 p.m. »
Da , exact ca la mine. Se pare ca este o chestie generala care cuprinde majoritatea modelelor Suzuki , astea noi.