Autor Subiect: Zgomote  (Citit de 23005 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline adita80

Re: Zgomote
« Răspuns #50 : 29.Iun.2018, 12:38:47 a.m. »
Aceaiasi problema o am eu pe S-cross luxus 12500 kilometri , am fost  la service  sa facut verificare sau curățat plăcuțele a dispărut zgomotul pentru 1 zi :))) a doua zi a reapărut zgomotul , la mine se mainisfesta in mers ca si cum ar freca fier pe fier , la frânare nu se aude nimica :)) Ma duc înapoi in service  sa vedem ce mai zic acuma :)) =))
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Gby

« Răspuns #51 : 29.Iun.2018, 08:26:30 a.m. »
Si la mine se aude în mers, în special imediat după plecare. Când am întrebat la service mi s-a spus ca este de la plăcuțele de frâna. Asa ceva am avut și la Splash asa ca nu mai bag în seama.
  • Suzuki Vitara 1,6 Benzina, Passion AllGrip, Savanna Ivory Metallic + Cosmic Black Pearl Metallic, Suzuki Splah 1,2 GS, 2008, Turqoise

Offline f.cristi

« Răspuns #52 : 29.Iun.2018, 09:08:11 a.m. »
Zgomotul de scârțâit/frecare între plăcuțe si discuri la plecare, mai ales după o noapte ploioasă, e altceva; pe ăla cred ca îl stie toată lumea.

Offline f.cristi

« Răspuns #53 : 01.Iul.2018, 11:01:23 p.m. »
In ultimele zile a "tacut".

Offline Myhay

« Răspuns #54 : 02.Iul.2018, 08:19:24 a.m. »
La mine a mai facut subtil ieri si alaltaieri. Deci si pe timp racoros si pe ploaie se pare ca mai face. O data de doua ori pe drum in mers , scurt , cateva secunde in linie dreapta si cand viram usor de ocoleam gropile facea intermitent in functie de cum miscam volanul si de asemenea cand am parcat , ma miscam cu 2 km/h , s a auzit mai prelung si mai intens 2 secunde incontinuu fara sa calc frana. Aveam geamurile lasate si din ce am putut constata s a auzit de undeva de pe stanga spate.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline enicky

« Răspuns #55 : 02.Iul.2018, 11:24:07 a.m. »
  Intrebare on topic, legat de zgomot : unitatea multimedia/radioul nu va functioneaza?! Un Rock-fm ceva n-ascultati in masina? Ca sa nu mai auziti mereu scartzaituri, partzaieturi.... Nu-l mai lasati in surdina..!  :-)) Sau macar o manea... =))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jupanul1, toma

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #56 : 02.Iul.2018, 12:03:47 p.m. »
Omul când nu are de lucru... scrie.  :dknw:

Offline adita80

« Răspuns #57 : 02.Iul.2018, 12:28:17 p.m. »
Sincer eu ascult muzica  =)) =)) dar am dat pe masina 23000 da-o in masa de treaba :)) =)) =))
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Myhay

« Răspuns #58 : 02.Iul.2018, 12:39:42 p.m. »
Bine zis adita ! Asa imi spunea acum ani de zile un mecanic la care ma tot duceam : n ai radio in masina? Dai drumul sa nu mai auzi nimic  si gata! Nu mai asculta toate zgomotele.  =))
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline f.cristi

« Răspuns #59 : 02.Iul.2018, 01:02:25 p.m. »
Sincer, ma surprinde atitudinea unor colegi de forum (presupus a fi automobilisti).  Acoperirea unui sunet cu alt sunet nu inseamna ca primul nu mai exista. Una sunt zgomotele "fiziologice", uzuale, obisnuite (gen scartait placute de frana prea dure, discuri ruginite etc.), alta sunt zgomotele "patologice", nejustificate de functionarea normala.
Masina nu o rasnita de cafea (desi si acolo se pot intampla accidente) ca sa-i ignori simptomele; cu ea iti transporti viata ta si a pasagerilor. Si chiar daca nu e vorba de vreo problema grava tot poti avea neplaceri; poti sa ramai in pana pe undeva sau sa apara o uzura excesiva pe vreo piesa de-o sa te usture mai tarziu buzunarul.
In plus, sunt persoane mai sensibile "muzical", printre care ma numar si eu, carora si cel mai mic si nevinovat "greieras" le zgarie creierul. Cu toate ca nu am ureche muzicala, pot spune cand tonalitatea unui sunet s-a schimbat sau cand a aparut un sunet nou.