Autor Subiect: Zgomote  (Citit de 23001 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline tibanul

Re: Zgomote
« Răspuns #100 : 25.Iul.2018, 01:39:17 p.m. »
Cred ca e strict vorba de tipul de rulaj. Eu am 22 de mii, viteza medie 47km/h(8000 in tara restul in Europa/Irlanda) de cand am luat-o si nu se aude nimic ciudat.
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

Offline f.cristi

« Răspuns #101 : 25.Iul.2018, 06:16:49 p.m. »
Poate e mai umezeala la tine.

Spicuiri din concertul de azi: https://1drv.ms/v/s!Aj2X-yA_g33upEF1pOMzaVTvHKZR

Offline tibanul

« Răspuns #102 : 25.Iul.2018, 06:45:21 p.m. »
Am avut cea mai vara din ultimii 30 de ani. Nu a plouat 40 de zile.
  • Ignis GLX 4WD Mineral Grey Metallic

Offline croco

« Răspuns #103 : 26.Iul.2018, 12:23:51 a.m. »

În fine, se pare că soluția finală e fie să plouă des și torențial, fie vizite regulate cu frecvență cât mai mare la spălătorie și insistat în zona plăcuțelor. Și, cu prima ocazie, alte plăcuțe de la alt producător, poate nu mai fac problema asta.  >:D<

Eu am cumparat o pompa de spalat cu presiune la promotiile Lidl de saptamana trecuta careia o sa ii fac inaugurarea la tara la curte in weekend. Ideea de spalare cu insistenta in zona placutelor e foarte buna. De cand am citit aici pe forum, am ascultat zilele astea alte masini in trafic non-Suzuki dar nu am auzit vreun zgomot similar cu cel din inregistrarea colegului Myhay. Probabil Suzuki a vrut sa creeze un sunet ca o amprenta personala a marcii  :), tinand cont ca scartaitul a fost reclamat de posesorii a mai multor modele de Suzuki: Ignis, Baleno, S-Cross si Vitara.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Myhay

« Răspuns #104 : 26.Iul.2018, 07:36:39 a.m. »
Imi pare rau ca n am inregistrat saptamana trecuta in oras cand a facut cel mai rau , eram prea nervos si rusinat sa mai si scot telefonul sa captez sunetul. Facea de 3 ori mai urat decat pe inregistrarea de mai sus. De cand au gadilat o la service n a mai facut deloc. Sper nici sa nu mai faca poate am noroc sau sa faca prin preajma reviziei sa nu mai fac drumuri speciale pt asta. In ultima instanta daca tot o sa faca ma duc la service ul de cartier unde ma cunosc toti si ii pun sa traga de tablitele alea sa i faca ceva ca trebuie rezolvata intr un fel.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline adita80

« Răspuns #105 : 26.Iul.2018, 01:10:52 p.m. »
 =))
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline f.cristi

« Răspuns #106 : 26.Iul.2018, 01:12:10 p.m. »
In ultima instanta daca tot o sa faca ma duc la service ul de cartier unde ma cunosc toti si ii pun sa traga de tablitele alea sa i faca ceva ca trebuie rezolvata intr un fel.
La solutia asta m-am gandit si eu, ca se pare ca n-am altceva ce face; m-am saturat sa-mi crape in fiecare zi obrazul de rusine prin oras cu scartaietoarea. N-am prea auzit prin trafic asemenea scartaieli inafara franarii.
Daca am timp si loc poate ma duc chiar azi.

Offline adita80

« Răspuns #107 : 26.Iul.2018, 06:40:27 p.m. »

Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline adita80

« Răspuns #108 : 26.Iul.2018, 06:43:45 p.m. »
Pe 6 am programare la Râmnicu Vâlcea sa vedem ce zic si cei de aicea , eu totuși înclin spre  pistonaș posibil sa nu revină la normal dupa călcarea frânei ...
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline f.cristi

« Răspuns #109 : 26.Iul.2018, 10:40:29 p.m. »
M-am reprogramat si eu saptamana viitoare ca n-am mai suportat ascutitoarea  :).