Autor Subiect: Se cumpara masinile de drive-test?  (Citit de 2804 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bgd

Se cumpara masinile de drive-test?
« : 01.Mai.2018, 06:13:24 a.m. »
Eu am pus acest filmulet sa se vada ce ar putea sa faca maxim un Vitara, nu sa faci saptamanal trasee de genul. Daca ajungi din varii motive intr-o situatie asemanatoare sa nu-ti fie teama cu masina...ca se descurca.

Eu stiu ca masinile de test drive nu se vand...ele sunt doar de test drive,este specificat in talonul masinii ca este pt testdrive si nu poate fi vanduta de catre dealer.
Se vând, știu cel puțin un caz unde Vitara pentru testdrive sunt ținute aproximativ 6 luni (depinde și de numărul de km parcurși) după care de vinde începând de la - 10% din prețul de lista.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Se cumpara masinile de drive-test?
« Răspuns #1 : 01.Mai.2018, 07:09:28 a.m. »
Uite si aici un exemplu in care se vinde o masina care pare a fi de test.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #2 : 01.Mai.2018, 01:33:15 p.m. »
  Pai chiar e de test !
  Se vinde la o diferenta de pret cauzata mai mult de anul de fabricatie(vechime) decat de uzura. Iar cei 2200km cred ca i-au facut doar clientii, altfel ar fi avut mai multi. Una este uzura facuta de mine pe un tur(vacanta) de 2000km si alta este cea de drive-test, dar dealer-ul vrea bani. Iar cand faci niste demonstratii aparte c-o masina, nu se mai uita nimeni la uzura. :)
  Asa ca nema reducere pt. uzura cauzata de ...test-drive !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 01.Mai.2018, 01:44:45 p.m. »
De regula, masinile de firma sunt cumpărate de angajați, familia sau prietenii acestora, care beneficiază de discount. De exemplu, masina pe care am facut eu test-drive acum 9 ani a fost cumpărată chiar de reprezentantul de vânzări care mi-a vandut-o pe Suzie.
Ma intreb de ce acest Ignis nu atrage pe nimeni (inca). Tin cont de ce a zis @enicky referitor la uzura, dar și de garanția remanentă sau expandabila la 7 ani de la inmatriculare.
Probabil că prețul e inca de vina.
« Ultima Modificare: 01.Mai.2018, 02:06:21 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #4 : 01.Mai.2018, 02:23:18 p.m. »
Probabil că prețul e inca de vina.
Instant au fugit postarile ! :-))
  Ceva asemanator am patit eu cu un iX35 : m-am tinut cateva luni de capul lor sa mi-o vanda, avea putin peste 10k, un an jumatate vechime si de-abia lasau 1800e. Pana la urma a ajuns la un angajat, cu toate ca ulterior n-au recunoscut.
  Oricum Suzuki si mai ales Ignis este un model de nisa, deci nu oricine este atras de el.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

• VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #6 : 01.Mai.2018, 09:47:40 p.m. »
  In schimb sotia o urmareste pe asta de anul trecut, cand era 12k, apoi 10k si acum 9k.

Offline Ake

« Răspuns #7 : 11.Mar.2021, 03:43:24 p.m. »
Sunt suficiente, si spun asa: aveti grija ce masina de test cumparati de la dealer cu discount, ca nu se stie ce idiot a abuzat masina aia pentru niste vizualizari pe youtube intr-un fel in care nici macar un Duster de firma nu ar merita abuzat, indiferent cat de mult iti urasti patronul.
Altfel, toata lumea, cu exceptia cumparatorului, are de castigat: producatorul pt ca vinde acele masini, desi nu o sa vezi intr-o reclama oficiala genul ala de exploatare, apoi dealerul care, pe langa vanzari mai si repara pe bani grei niste masini ale unor utilizatori care iau de bun ce apare pe iutub, si bineinteles acei "domni" care si-au mai tras niste vizualizari, like, share, subscribe, samd.
  • Suzuki Vitara Hybrid

Offline Ake

« Răspuns #8 : 11.Mar.2021, 04:47:49 p.m. »
Mesajul meu de mai sus a fost postat initial pe topicul de Vitara Hybrid ca raspuns la aceasta postare https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8186.msg320209#msg320209
Am simtit nevoia sa fac aceasta mentiune pentru a nu parea ca postarea mea anterioara e scoasa din context
  • Suzuki Vitara Hybrid

The following users thanked this post: gabineg

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 11.Mar.2021, 04:55:39 p.m. »
Multumesc ca ai postat link-ul catre topicul citat! :good: