Autor Subiect: Protectie anticoroziva sub masina  (Citit de 12269 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline manesz

Re: Protectie anticoroziva sub masina
« Răspuns #20 : 25.Iul.2015, 05:26:15 p.m. »
chestia asta cu ceara oare nu se poate pune intr-un topic separat?pare interesanta, eu habarnist fiind in aceasta tema  mi-ar  place saurmaresc mai cu atentie.

Offline newah

« Răspuns #21 : 25.Iul.2015, 07:17:37 p.m. »
chestia asta cu ceara oare nu se poate pune intr-un topic separat?pare interesanta, eu habarnist fiind in aceasta tema  mi-ar  place saurmaresc mai cu atentie.

sustin ideea, poate le mutam in topicul http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/tratament-vopsea-in-oferta-de-accesorii/

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #22 : 26.Iul.2015, 10:48:22 a.m. »
Problema aceasta a aparitiei ruginii era frecvent intalnita la modelele vechi si in special la cele venite direct din Japonia(Jimny, Vitara, Terios, Feroza) . Ca si alti colegi de forum, am masina 2008 si chiar nu am neglijat-o in anumite momente. In 2015 la o privire pe sub ea si mai atenta pe la pasajele rotilor...etc nu vad aparitia nedoritei probleme. Cred ca este o pierdere de timp si bani. Sorry....asta imi aminteste de anii copilariei cand vedeam Daciile "tavalite" pe lateral in fata curtii si terosonate. Alea chiar aveau  nevoie. :)

Astia cu asa masini ca si mine, da, poate este momentul sa ne gandim la o spoiala.
« Ultima Modificare: 26.Iul.2015, 10:52:08 a.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline sabin

« Răspuns #23 : 27.Iul.2015, 11:50:26 a.m. »
Problema aceasta a aparitiei ruginii era frecvent intalnita la modelele vechi si in special la cele venite direct din Japonia(Jimny, Vitara, Terios, Feroza) . Ca si alti colegi de forum, am masina 2008 si chiar nu am neglijat-o in anumite momente. In 2015 la o privire pe sub ea si mai atenta pe la pasajele rotilor...etc nu vad aparitia nedoritei probleme. Cred ca este o pierdere de timp si bani. Sorry....asta imi aminteste de anii copilariei cand vedeam Daciile "tavalite" pe lateral in fata curtii si terosonate. Alea chiar aveau  nevoie. :)

Astia cu asa masini ca si mine, da, poate este momentul sa ne gandim la o spoiala.

E posibil sa ai dreptate.
La Jimny-ul meu, care a mancat destula vanatoare cu noroi pe paine, la 6 ani tabla caroseriei este ok, podea, aripi.
Punctele de rugina au aparut in general pe la sudurile de la sasiu ( si pe unde au mai lucrat baietii prin service si au pus sudura pe ea.. :-?)
Insa paza buna trece primejdia rea, ceara nu costa mult si probabil intr-o zi de bibilit la ea si cu 200 de lei ai rezolvat-o.

Offline sabin

« Răspuns #24 : 27.Iul.2015, 11:52:34 a.m. »
Si ar mai exista un aspect. La ritmul comenzilor pe Vitara, care le-a depasit cu mult estimarile ( afara, nu in Romania), poate angajatii din Ungaria sunt alergati ceva mai mult si le fac mai in viteza

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #25 : 27.Iul.2015, 11:53:32 a.m. »
:))))))....saracii roboti!!!
Go Terios!!!:)

Offline newah

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #27 : 27.Iul.2015, 02:04:55 p.m. »
Bănuiesc că i-au aplicat și tratamentul din titlul topicului :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 27.Iul.2015, 02:42:38 p.m. »
Cui? Premierului Viktor?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #29 : 18.Sep.2015, 01:49:03 a.m. »
Daca ridicati Vitara 2015 pe rampa si va uitati la podeaua ei, n-o sa gasiti loc unde sa antifonati !! Eu am avut intentia si m-am lipsit, zau sunt tari proiectantii lor.Mai repede o insonorizare interioara cu stp, care ajuta la transferul de caldura,reduce zgomot-vibratii, auditie mai buna,rezistenta mai buna la socuri(pietricele, ploaie cu piatra,etc.).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip