Autor Subiect: Revopsire diverse elemente de caroserie  (Citit de 3086 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline katalanu

Revopsire diverse elemente de caroserie
« : 22.Apr.2018, 07:29:18 p.m. »
Salutare,

Din pacate va trebui sa-mi revopsesc bara fata pentru ca un coleg de serviciu mai neatent mi-a "julit-o" cand a iesit din parcare  :(. O sa facem o amiabila si o sa-mi dea asigurarea. Ma gandeam sa ma duc la una din reprezentante pentru aceasta operatiune. Cea mai apropiata de mine e DAB in sector 3... Aveti vreo experienta de acest gen. Unde ma sfatuiti sa merg ca sa iasa ok revopsirea? Autonet? Radacini?

Multumesc!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline gelum

Re: Revopsire diverse elemente de caroserie
« Răspuns #1 : 22.Apr.2018, 07:34:11 p.m. »
DAB face treaba foarte buna pe partea asta! Eu am beneficiat de lucrarile lor si au iesit foarte bine. Si colegul @enicky poate confirma. :good:
  • Suzuki Vitara Passion 1,6 Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #2 : 22.Apr.2018, 07:37:04 p.m. »
Si colegul @enicky poate confirma. :good:
       Da, confirm, am vopsit componente la doua masini la ei si am fost foarte multumit. Nu risca in alta parte.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline toma

« Răspuns #3 : 23.Apr.2018, 11:06:08 a.m. »
Cum un astfel de topic nu exista inca in aria noii Vitara am schimbat titlul largind subiectul de discutie: vopsirea/revopsirea diverselor elemente de caroserie.
« Ultima Modificare: 23.Apr.2018, 11:56:03 a.m. de gabineg »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline marian1170

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #4 : 29.Mai.2018, 01:09:43 p.m. »
 Va salut dragi posesori de Vitara! In urma unui eveniment rutier minor cu noua mea Vitara (1000 km), am fost nevoit sa inlocuiesc bara spate si sa revopsesc haionul in renumitul service auto DAB(cel de pe Splai). Toate bune si frumoase pana pe data de 23.05.2018 cand am ridicat masina, multumit de lucrare, voiosie maxima etc. Cand am ajuns acasa la deschiderea portierei din dreapta fata, am observat ca bordul este gazat sub aerisitorul de la ventilatie. A doua zi am mers inapoi in service iar domnii de la reparatii caroserii mi-au spus ca problema nu este de la ei, au dat cu o solutie siliconica, au negat ca au vreo implicare si mi-au dat papucii pe romaneste. Nu vreau sa supar pe nimeni cu acest comentariu dar nu mi se pare normal sa duci masina in reprezentanta si sa o iei de acolo cu alte probleme cauzate de cei care lucreaza acolo.
  • Vitara 1.6 passion allgrip

Offline croco

« Răspuns #5 : 29.Mai.2018, 01:27:48 p.m. »
Salutare. Sa stapanesti sanatos noua achizitie si cati mai multi kilometri fara alte evenimente nedorite.
Ce inseamna ca bordul este gazat sub aerisitorul de la ventilatie? Au avut de facut vreo lucrare in zona bordului pentru bara spate si haion?
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline gabi males

« Răspuns #6 : 29.Mai.2018, 03:02:21 p.m. »
Salutare,

Din pacate va trebui sa-mi revopsesc bara fata pentru ca un coleg de serviciu mai neatent mi-a "julit-o" cand a iesit din parcare  :(. O sa facem o amiabila si o sa-mi dea asigurarea. Ma gandeam sa ma duc la una din reprezentante pentru aceasta operatiune. Cea mai apropiata de mine e DAB in sector 3... Aveti vreo experienta de acest gen. Unde ma sfatuiti sa merg ca sa iasa ok revopsirea? Autonet? Radacini?

Multumesc!
Recomand Dab! Au aparatura performanta si vopsitori buni! Eu am vopsit cate ceva la toate masinile detinute,pentru ca  iarna sufereau diverse accidente marunte! intotdeauna am fost multumit de calitatea executiei.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline katalanu

« Răspuns #7 : 13.Apr.2019, 12:20:41 p.m. »
Salutare,

La mai putin de un an am patit-o iarasi cu bara fata. Daca prima data am rezolvat pe asigurare cu schimbarea barei la DAB, de data aceasta am gasit bara infundata, dar autorul nu si-a lasit vreun numar de telefon. In fine...am fost la un baiat "la coltul strazii" si mi-a refacut-o cat s-a priceput el de bine...si a iesit acceptabil, dar fiindca a sarit si vopseaua intr-un colt am decis sa o vopsesc partial. Rezultatul nu a fost cel asteptat...in sensul ca e o portiune destul de mare de vreo 2-3 palme care se vede matuit si parca ma zgarie pe retina. Asa ca am decis sa o revopsesc total...desi imi asum ca in Bucuresti ti se poate intampla in fiecare zi cate ceva de genul asta. Ce alte vopsitorii auto bune mai stiti care sa aiba si un pret decent...ma gandesc la maxim 100 de euro pentru acest element de vopsit. Cand am sunat la DAB mi-au spus ca m-ar costa in jur de 1200...ceea ce mi se pare aberant. Devizul pentru schimbarea barei cu totul a fost aprox. 1500, dar poate o fi gresit baiatul ala care mi-a raspuns la telefon. Am mai sunat la Top Lac Auto ca auzisem ca sunt buni si mi-au estimat si ei in jur de 1000 ron.

Astept pareri. Mersi!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline Myhay

« Răspuns #8 : 13.Apr.2019, 12:41:01 p.m. »
Deci cei de la DAB iti cer 1200 lei ca sa revopseasca toata piesa ( bara fata ) + reparatie la ea? Ai spus ca este infundata. Deci iti iau bani si pe indreptat. Si 1500 lei ca sa o schimbe cu una noua , vopsita la gata doar sa o monteze pe masina?

Si eu stiam ca un element de vopsit este intre 300 - 450 lei. Probabil am ramas eu in urma cu preturile. Avand in vedere preturile expuse de tine , daca asa este , atunci pe de o parte ii inteleg pe astia din service-urile mari. Platesti dublu dar ai parte de calitate. Nici nu se vede diferenta de culoare / nuanta si nici nu stai din 6 in 6 luni sau la an sa revii sa o faci din nou ca se exfoliaza sau se crapa sau iese rugina in locul ala. Treaba asta este destul de stresanta.
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline boga81

« Răspuns #9 : 14.Apr.2019, 08:33:08 a.m. »
Poti incerca la TopLac.

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm