Autor Subiect: Boxe SX4  (Citit de 38354 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline roberto

Re: Boxe SX4
« Răspuns #70 : 18.Mar.2012, 06:23:01 p.m. »
In cazul Swift-ului conectica era aceeasi. Confirm faptul ca boxele de fabrica sunt vai mama lor. ;)
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 72
« Răspuns #71 : 19.Mar.2012, 03:12:09 p.m. »
Am inteles, multumesc de raspuns.

Intreb pentru ca la celalalta masina (un accord) nu numai ca am conector electronic special cu mufa, dar imi trebuie si niste adaptoare speciale de plastic ca sa le pot prinde de usa/portbagaj, altfel trebuie sa dau gauri in tabla. Din fericire chinezii fac adaptoare pentru orice :))

Offline shpeedy

« Răspuns #72 : 19.Mar.2012, 04:12:05 p.m. »
...imi trebuie si niste adaptoare speciale de plastic...

Cred ca te referi la inele MDF care sunt din lemn, nu din plastic...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline adrian_r5

« Răspuns #73 : 19.Mar.2012, 05:38:55 p.m. »
Exista si din plastic ... de ex. "cadru difuzor".

PS - e drept ca e pt. Swift ... nu pt. Sx4 ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #74 : 22.Mar.2012, 08:48:26 p.m. »
Cred ca te referi la inele MDF care sunt din lemn, nu din plastic...

Totusi ma refer la adaptoare din plastic, cum ziceam, pentru alta masina:

http://www.amazon.com/Scosche-SAHC634-Speaker-Adapter-Speakers/dp/B000NWCIE6

Prinderea in usa se face cu doua moate de plastic si un surub. Nu poti prinde o boxa normala decat cu gauri in tabla sau un astfel de adaptor, iar boxele de fabrica sunt parte unitara cu acel cadru de plastic, nu poate fi refolosit.

Acum vazand adaptorul pentru swift, inteleg ca e acelasi lucru si aici? Sau poate fi refolosit ce e pe usa? Ca am vazut poze mai in spate pe pagini si boxa scoasa din usa parea una normala, fara nimic atasat.

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #75 : 31.Mar.2012, 05:17:39 p.m. »
Se pare ca trebuie adaptoare de prindere si pe sx4, dupa cum ma asteptam. Ce a pus adrian_r5 pentru swift aparent se potriveste si pe sx4 la o prima vedere, o sa vad dupa ce le comand. De asemenea e nevoie si de adaptoare de legatura pentru electrica. Nu prea inteleg cum le-au prins colegii fara nici o adaptare, dar in fine.

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #76 : 15.Apr.2012, 07:12:14 p.m. »
Schimbat boxele cu unele mai vechi pe care le aveam. Mi-am pus 4 Blaupunkt xl217 si am pastrat tweeterele originale. Imbunatatirea cea mai vizibila e la volum maxim (nu mai distorsioneaza aproape deloc) si in general un sunet ceva mai clar/adanc. Se pare ca radioul in sine e cam prost, deci modificare doar de boxe nu aduce cine stie ce.

A fost nevoie de adaptoarele de prindere mentionate mai sus (s-au potrivit perfect) si in plus completare cu burete ca sa inchida usa pe boxa (au vreo 5 mm in minus la inaltime care afecteaza sunetul).

Ramane ca intr-un viitor mai indepartat cu ceva mai mult chef sa fac si insonorizare in usi, dar pe moment e suficient.

Offline adrian_r5

« Răspuns #77 : 17.Apr.2012, 09:25:02 a.m. »
adaptoarele de prindere mentionate mai sus (s-au potrivit perfect)
astea de Swift  :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline rezare

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #78 : 18.Apr.2012, 03:57:54 p.m. »
Alea, alea. Perfect fit, mersi de link :) Daca nu-l vedeam pe al tau probabil eram nevoit sa le comand din US.

Offline laur

« Răspuns #79 : 27.Iun.2012, 04:51:02 p.m. »
Am facut capitonare portiere la un FIAT SEDICI, urmand sa schimb, la investitia urmatoare, difuzoarele. Am renuntat deoarece dupa capitonare am crezut ca  a venit MOS CRACIUN si mi-a schimbat si boxele. Nu va grabiti cu investitia, pentru ca nu difuzoarele sant neaparat vinovate ci tabla si capitonajul usilor , pentru ca nu sunt rigidizate si antifonate. vezi aici : http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/sedici-frate-cu-sx4/8/, iar ca materiala va recomand cu caldura de aici : http://www.stp-distribution.com/ro/. eu am folosit •STP GOLD
« Ultima Modificare: 27.Iun.2012, 04:54:18 p.m. de laur »
FIAT SEDICI 1.9 MULTIJET