Autor Subiect: Boxe SX4  (Citit de 38347 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: Boxe SX4
« Răspuns #140 : 28.Iul.2018, 12:45:12 p.m. »
Asa ceva varianta cu 1 Gb ram de vreo 2 ani și pina acum totul este în regula
Au sosit si boxele spate: JBL6500C.
 Eu sper sa nu poata, ca sa-mi recuperez banii pe raparatie
   Acu' daca tot e bal, bal sa fie ! Daca tot te-noiesti, nu-i pacat sa nu pui o unitate noua? Zic si eu... A mea e noua si sta-n cutie, a ta si-o fi facut treaba, scoate-o la pensie ! :)

Trimis de pe al meu Mi Note 3 folosind Tapatalk

• SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline fireburn

« Răspuns #141 : 01.Aug.2018, 09:22:23 a.m. »
Houston we have power :)
Mi-a venit radio de la reparat, Acu' e ok.

Deci, sunetul cu boxele fata schimbate se aude mai plin, are bas mai mult si e mai clar.
Ma declar multumit de modificare.

Au ramas de montat boxele spate, intr-o zi cu soare, candva in viitorul nu foarte indepartat (max o luna, zic eu).
La alea fac mai multe poze.

Tweeterele stoc aveau si ele un "crossover". E un condensator montat direct pe tweeter. Deci, daca nu vreti trasee in plus, puteti opta pentru boxe cu tweeter, fara cressover separat, Se pare ca toate au filtrul acela montat pe tweeter sau pe woofer, la iesirea spre tweeter.
Nu stiu care e diverenta intre un crossover separat si condensatorul acela. Cel separat se pare ca are mai multe piese, poate filtreaza mai bine, habar nu am.
« Ultima Modificare: 01.Aug.2018, 09:30:10 a.m. de toma »

Offline enicky

« Răspuns #142 : 01.Aug.2018, 08:53:21 p.m. »
  Condensatorul ala, despre care stiam pe vremuri si ce valoare trebuie sa aiba, este cel mai simplu filtru pt. tweeter. El taie la propriu frecventele joase permitand accesul numai celor inalte(3.5kHz – 20kHz). Problema este ca daca el "crapa"  moare si difuzorul(daca RMS(w) este mai mare ca cel al statiei, scapa). Pe cand la celalalt montaj nu exista acest pericol.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: fireburn

Offline fireburn

« Răspuns #143 : 19.Aug.2018, 05:49:27 p.m. »
Houston we have full power.

Stage 2:  montaj boxe in usile spate :)
Enjoi.
Pun cateva poze cu ce lucru manual am mai facut pe la ele. Cablurile le-am matisat cu banda izolatoare textila, ca alea din fabrica. Daca atinge vreunul de usa, nu se aude nimic.
Oricum, le-am si lipit de fata de usa sau de interiorul metalic al usii pe unde s-a putut. Liniste. Asta acum e bine. 
Montaj crossover usa spate
 .
  .

Banuiesc ca ati prins ideea.
Urmeaza stage 3: HU " cu de toate  "  :)

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline shpeedy

« Răspuns #144 : 19.Aug.2018, 05:52:55 p.m. »
Frumoasa lucrare! :good:

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline fireburn

« Răspuns #145 : 19.Aug.2018, 09:22:34 p.m. »
Merci man.

Offline boga81

« Răspuns #146 : 20.Aug.2018, 02:31:49 p.m. »
Ft interesanta ideea cu suruburile lungi ca sa poti folosi si suportul de boxa vechi

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline fireburn

« Răspuns #147 : 20.Aug.2018, 04:01:56 p.m. »
Suruburile au venit in pachet cu boxele. Au venit chiar cu de toate boxele astea :)
Eu a trebuit sa fac doar bricolaj pe la fetele de usi, sus la tweeter, unde a trebuit sa pilesc astfel incat sa intre suportul noului tweeter si la woofer, unde a trebuit sa decupez din inelul de plastic turnat in fata de usa, astfel incat sa nu atinga wooferul de fata de usa (de inel mai exact).
In plus am indepartat boxa veche din ansamblu boxa+inel ca sa pot folosi suportul acela de boxa in loc de inel adaptor.

Offline boga81

« Răspuns #148 : 21.Aug.2018, 07:06:52 a.m. »
Si bricolat ceva... dar a iesit bine

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: fireburn

Offline Ionut2003

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #149 : 16.Oct.2018, 06:12:35 p.m. »
Buna ziua! Spuneti-mi va rog ce boxe pot sa pun pe suzuki sx4, pt ca vreau sa le schimb pe cele din fabrica. Mentionez ca voi folosi in continuare mp3 playerul din fabricatie, deci sa sa se potriveasca si cu acesta. As dori sa ma sfatuiti si ce sa aleg intre JBL si Hertz, sau ceva pe masura acestora.Am vazut ca se numesc anumite marci, dar rugamintea mea este sa specificati si modelul, deoarece nu ma pricep la datele tehnice si nu stiu care se potrivesc.Va multumesc!
  • Suzuki sx4