Autor Subiect: Boxe SX4  (Citit de 38349 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Boxe SX4
« Răspuns #130 : 21.Iul.2018, 10:44:49 p.m. »
  Chiar c-ai muncit :good:, dar era bine daca insonorizai si fata de tabla a usii prin interior. Macar niste aluband ca nu e asa scump si daca il pui dublu chiar insonorizeaza bine(chiar si o singura foaie). 
Succes!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #131 : 22.Iul.2018, 07:57:38 a.m. »
Ajung si la izolatie. Am vatelina si bag si niste izopren. Dar mai intai probele de sunet.

Offline enicky

« Răspuns #132 : 22.Iul.2018, 10:09:13 a.m. »
   Avand in vedere "ferestrele" relativ mici si de forme ciudate prin care ajungi in interior, se poate folosi si gaura pt. difuzor ca sa poti izola fata de usa. Imi amintesc ca am ramas cu ceva urme pe maini la finalul lucrarii. Sa nu uiti si de fata interioara de plastic, trebuie si ea izolata sa nu vibreze. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline fireburn

« Răspuns #133 : 22.Iul.2018, 02:53:23 p.m. »

Houston, we have power ... on left hand.

The following users thanked this post: shpeedy

Offline enicky

« Răspuns #134 : 22.Iul.2018, 04:14:07 p.m. »
   Imi place cum ai montat difuzorul, acum sa nu comprime aerul direct pe tabla ca-ti va denatura sunetul. Hai si cu dreapta ! :good:

Offline fireburn

« Răspuns #135 : 22.Iul.2018, 09:16:41 p.m. »
Vestea buna; am terminat fata; stanga -dreapta.
Vestea proasta; stanga se aude tot ciudat, aproape fara inalte.
Acum, dupa ce am schimbat boxele imi dau seama ca  e de la radiocd. Dupa reparatie s-a auzit asa si cu boxele stoc.
Ma duc la nenea care mi l-a reparat sa mai umble pe la el, poate-l face. Pana acum mi-a zis ca-s boxele, dar nu mai e cazul.
Inca o veste buna; le voi schimba si pe spate cu acelasi tip JBL 6500C. Diferenta e mare, la alea de pe stanga, care se aud bine :)
Daca nu-mi rezolva nenea radiocd-ul, voi opta pentru un chinezism 2din cu android.

The following users thanked this post: enicky

Offline boga81

« Răspuns #136 : 23.Iul.2018, 04:24:30 p.m. »
Bun bun! Spor si pe mai departe si astept impresii

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline fireburn

« Răspuns #137 : 27.Iul.2018, 11:01:31 a.m. »

Revin cu un update pe aici.
Au sosit si boxele spate: JBL6500C.

Intre timp am cumparat si 10m de cablu 2*0.75mm Hamma, special pentru boxe. E de ajuns pentru toate 4+4 (w+tw).

Refac traseele si revin cu info mai detaliate, ca acum am pus informatia nestructurata.

Radio e la reparat, cica-l face. Eu sper sa nu poata, ca sa-mi recuperez banii pe raparatie si sa cumpar navigatie :), ca altfel raman cu asta stoc, daca e functional.

Nu o sa am timp de montaj boxe spate in we, dar macar pentru cablaje fata sper sa am.

Offline enicky

« Răspuns #138 : 28.Iul.2018, 12:48:53 a.m. »
Au sosit si boxele spate: JBL6500C.
 Eu sper sa nu poata, ca sa-mi recuperez banii pe raparatie
   Acu' daca tot e bal, bal sa fie ! Daca tot te-noiesti, nu-i pacat sa nu pui o unitate noua? Zic si eu... A mea e noua si sta-n cutie, a ta si-o fi facut treaba, scoate-o la pensie ! :)

Offline fireburn

« Răspuns #139 : 28.Iul.2018, 06:11:01 a.m. »
Pai nu am bani de investitii.
Daca asta-si va face treaba in continuare, o pastrez, daca nu, chinezarie :)