Asta e important. Sa se auda bine.
Eu am facut adaptari si am muncit ceva.
La tweeter am modificat fata de usa. Scos capacul stoc si pilit marginile pana la cercul in care statea capacul. Astfel s-a potrivit unul din adaptoarele cu care au venit boxele.
Poza:
Astfel tweeterul culiseaza putin pe verticala.
Am facut ceva adaptari si la boxa mare. Am decupat boxa stoc din adaptorul acela care era prins pe usa. Am taiat-o efectiv ca era lipita de adaptorul acela pentru a putea sa o fixez inapoi in prinderile originale.
Pe adaptorul stoc al boxei am pus adaptorul cu care a venit boxa noua si peste boxa. Intre adaptoare si boxa am pus banda dubluadeziva care amortizeaza vibratiile. Pun si cateva poze. Maine urmeaza cealalta boxa si conexiunile + testele.
Boxa stoc
.
Adaptoarele unul peste altul
.
O sa pun mai multe poze cand ajung la pc.
Speram sa termin azi dar am ajuns destul de tarziu la destinatie. In plus, a plouat destul de mult asa ca abia pe seara am putut face cate ceva
Ps: boxele stoc zici ca-s facute de niste copii la lucru manual comparativ cu cele cumparate. Exista si un punct pozitiv: sunt foarte usoare. Cred ca puteau fi lipite de usa doar cu adeziv, fara nici un surub. In una din boxele spate stoc mufa baltea de apa. Adaptorul ala care are si rol de protectie contra apei era montat invers->rectificat eu. Cu toate astea boxa presta