Autor Subiect: RADAR BRAKE SUPPORT  (Citit de 9966 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: RADAR BRAKE SUPPORT
« Răspuns #20 : 18.Apr.2018, 11:53:23 p.m. »
  M-am dus in viteza spre un panou d-ala de santier, de tabla, mai inalt decat botul masinii. Toata lumea avea centura pusa, (l-am intrebat pe vanzator daca merge, "daaa") dar n-am spus ce vreau sa fac, m-am dus in viteza spre el si m-am oprit cam la juma' de metru. Asfaltul era curat, frana a tinut dar sistemul n-a functionat ! Mi-a reprosat ca nu l-am anuntat ce vreau sa fac, dar i-am raspuns ca sistemul trebuia sa mearga, poate chiar aparea un obstacol, dar n-a mai zis nimic. Nu stiu de ce n-a mers, nu mi-a explicat, probabil se speriase.
  Cert e ca m-a dezamagit.
  Oricum daca nu merge RBS-ul, are frane "jos palaria", super !!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline lllAlexlll

« Răspuns #21 : 19.Apr.2018, 10:52:54 a.m. »
Datorita stilului de condus (mai sportiv putin), m-am obisnuit cu sistemul care de multe ori arunca alarme false. Un lucru este cert, de 2 ori m-a salvat de reparatii pe casco in momente in care nu eram atent si a franat singur evitand accidente usoare (~40-50 km h), insa am avut si cateva  cazuri in care in parcari subterane mi-a pus frana singur pana la oprirea masinii fara sa fie obstacole in fata masinii (aici probabil lumina din parcari sau alte cauze care au contribuit la activarea RBS-ului).

• Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline ariciul

« Răspuns #22 : 19.Apr.2018, 11:56:07 a.m. »
Lumina nu are cum, cred ca e vorba de centuri metalice, pot fi tevi ascunse in pereti sau plafon si cum spatiile sunt mici sigur le-a detectat si actionat in consecinta!
Eu am un loc in plina stada unde primesc avertizare aiurea din cauza unei pasarele metalice peste strada. Insa nu intotdeauna primesc acolo avertizari ci mai ales cand stada e goala si nu am masini nici din fata si nici in directia mea de mers. Atunci e cel mai probabil sa primesc avertizare dar nici atunci intotdeauna! In rest am mai primit de la capace de canal chiar si sine de tramvai (de regula la macaz) in anumite pozitii de mers. Oricum nu e o regula, sunt multi factori care contribuie.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline enicky

« Răspuns #23 : 19.Apr.2018, 01:32:57 p.m. »
   Nu inteleg cum aveti voi probleme cu el, pt. ca "RBS-ul" meu merge perfect ! :-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline wolfin

« Răspuns #24 : 19.Apr.2018, 03:27:26 p.m. »
la mine sotia sta in spate...si oricum nu e atenta la drum....doar cand claxonez sau zic ceva de dulce soferitelor se activeaza.

on topic.

am observat ca se activeaza cand drumul este ingust si masini parcate pe ambele parti si merg tare....are o izbucnire..dar se calmeaza cand simte piciorul pe frana....pus instictiv.

erori pana acum nu prea a dat...si recunosc ca si in cazul lui AlexIII m a scos din neatentie cel putin 2 ori...una clara....
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #25 : 24.Oct.2019, 10:22:24 a.m. »
 In ultimele zile, mi-a franat fara motiv de 2 ori. Ziua, lumina, senin, fara masina in fata, pe un drum pe care il fac zilnic. Fara sa fie activat ACC. Am facut programare la service in Otopeni, va spun dupa, la ce concluzii ajung.
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline ariciul

« Răspuns #26 : 25.Oct.2019, 11:34:53 a.m. »
Pasarela metalica?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #27 : 25.Oct.2019, 08:37:33 p.m. »
Nu, e drumul dintre Corbeanca si Buftea. Am fost la service, Radacini Otopeni. Oamenii sunt mai draguti decat cei din Iuliu Maniu, reprezentanta mai mica, mai putini clienti, mai mult interes si mai putine ifose! Concluzie, la tester rbs, nu apare cu erori. Au spus ca daca apare eroare in bord, sa merg direct la ei. Mi-a franat aiurea, fara nimic in fata, dar in bord nu a aparut nicio eroare. A franat 2 secunde si a revenit la normal. Senzorul din parbriz, pentru stergatoare...praf, pilaf, carne de mici...comanda altul si se schimba. Dar...am schimbat parbrizul in ianuarie, pe casco, in Iuliu Maniu... Mecanicul de aici, mi-a spus ca se fac niste setari la senzor, daca am inteles bine, inainte de a monta parbrizul si care nu prea se mai pot face dupa... Pana mea, eram fericit ca au gasit eroare si il schimba si nu am primit clasicul...il stim cu totii prea bine, ala cu..asa...toate, incat nu eram foarte atent la explicatii. Dar, exista si un dar, mi-au spus ca dureaza pana ajunge! Am ranjit ca un bou si le-am raspuns: stiu, Ungaria e departe! Acum,n-am altceva de facut, astept! Norocul meu, ghinionul lor, sunt in drumul meu spre servici si retur acasa. Astept sa treaca o saptamana, poate 2 si o sa incep sa le arat mutra cu un ranjet tamp si intreabarea: a ajuns?

postare moderata

« Ultima Modificare: 25.Oct.2019, 09:01:41 p.m. de rexkrokiDAU »

The following users thanked this post: manead

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #28 : 25.Oct.2019, 09:39:29 p.m. »
In ultimele zile, mi-a franat fara motiv de 2 ori. Ziua, lumina, senin, fara masina in fata, pe un drum pe care il fac zilnic. Fara sa fie activat ACC. Am facut programare la service in Otopeni, va spun dupa, la ce concluzii ajung.
Nici curbă? La mine aproape zilnic se răsteşte la o poartă de tablă de pe dreapta, dintr-o curbă la stânga.
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #29 : 04.Nov.2019, 02:44:54 p.m. »
 Au sunat de la service, a ajuns senzorul si merg sa-l schimb. Destul de repede, dupa cum mi-au spus la constatare, ca dureaza, ma asteptam sa fie cadou de Craciun!  :-))