Autor Subiect: Oferta aniversara 10 ani Suzuki  (Citit de 6715 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BMihai

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
Re: Oferta aniversara 10 ani Suzuki
« Răspuns #10 : 03.Apr.2018, 04:15:01 p.m. »
Cum putem afla varianta corecta? Mie tot dealerul mi-a zis de costul suplimentar de 300 euro.
  • Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline Ruhestand

« Răspuns #11 : 03.Apr.2018, 04:16:24 p.m. »
intreaba la alt dealer :) ...nu e ca si cum n-ai avea de unde alege in Bucuresti
  • Suzuki Vitara S

Offline bgd

« Răspuns #12 : 03.Apr.2018, 04:18:13 p.m. »
Cum putem afla varianta corecta? Mie tot dealerul mi-a zis de costul suplimentar de 300 euro.
Eu am primit informația ca ar fi gratis din 2 surse diferite.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 Benzina AllGrip (2018)

Offline BMihai

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #13 : 03.Apr.2018, 04:18:27 p.m. »
intreaba la alt dealer :) ...nu e ca si cum n-ai avea de unde alege in Bucuresti

Masina soseste in cateva zile  :)

Offline Ruhestand

« Răspuns #14 : 03.Apr.2018, 04:19:23 p.m. »
pai in cazul asta inseamna ca ai facut comanda inainte de intrare in vigoare a ofertei...e normal sa nu beneficiezi de ea
  • Suzuki Vitara S

Offline BMihai

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 03.Apr.2018, 04:21:18 p.m. »
pai in cazul asta inseamna ca ai facut comanda inainte de intrare in vigoare a ofertei...e normal sa nu beneficiezi de ea

Da, m-am gandit si eu asa ... si inseamna ca as putea beneficia si eu de oferta pentru 300e?

Offline emil_greus

« Răspuns #16 : 03.Apr.2018, 04:21:35 p.m. »
Depinde de valoare contractului tau.

In general la o Vitara de aproximativ 16-17.000 de euro dealerul face un discount de 1000 de euro, la care se adauga tichetul rabla.

Banuiesc ca iti va oferi acest "beneficiu" gratuit, dar vei avea un discount mai mic - aproximativ 600 de euro, deci per total tot acolo ajungi.

Daca poti sa ne spui niste valori, se poate trage o concluzie imediat.

Offline Ruhestand

« Răspuns #17 : 03.Apr.2018, 04:23:50 p.m. »
Atat timp cat ti-a dat un pret inseamna ca poti opta pentru ea
  • Suzuki Vitara S

Offline Ruhestand

« Răspuns #18 : 03.Apr.2018, 04:44:27 p.m. »
O sa ma interesez si eu pentru ca oferta e buna la 300e. Pentru pastrarea garantiei oricum trebuie sa-ti faci reviziile la ei si 300e ii amortizezi dupa primele 2 revizii cel mai probabil...
  • Suzuki Vitara S

Offline Daniel42

« Răspuns #19 : 03.Apr.2018, 08:37:06 p.m. »
Eu unul as opta pentru o oferta viitoare de minus 2000 de euro la pretul de achizitie al masinilor si  tichetul rabla . Asta sa faca domnii de la Suzuki si sa o lase mai usor cu oferte de genul reviziilor . Mecanicii nu sunt fraieri sa-ti spuna daca ceva da semne ca o sa cada, ci  iti schimba ce este stricat si apoi pa-pa . Si daca masina este noua stati linistiti ca nu o sa cada decit lucruri marunte, ca nu sunteti voi cei mai ghinionisti din lume , cu toate ca exista un procent mic si din acestia . Putini cu masini Suzuki . Fac exact ce a precizat emil_greus mai sus si anume scad discount-ul , adauga oferta ( aiurea )si un tichet , iar la final nu primesti de fapt nimic in plus decit unul care si-a cumparat masina cind nu era nicio oferta . Aiureli contabilicesti care sa amageasca, dar fara pierdere pentru ei . Si  sa nu ai vaitati ca nu au posibilitati si pierd banii cu oferte asa mari ca nu este deloc asa . Numai pe cursul de schimb pot sa lase pretul o luna si sa vanda citeva sute de masini fara sa piarda nimic la pretul procesului tehnologic . :D
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver