0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Mergi la verificarea gratuita de la Autonet.
cel mai sigur e sa mergi la un service, ar trebui sa iti rezolve problema intr-un fel sau altul@drakiulina : aceeasi problema am si eu cu suportul de numere, am incercat sa ii pun niste banda dubla adeziva, dar la prima spalare s-a desprins iar Baga cu pistolul de silicon doua sau trei ''gogoloaie'' intre plastic si caroserie. Daca se desprinde, cum s-a desprins la mine siliconul de plastic dar a ramas lipit pe vopsea , nu se vede nimic, este in spatele numarului de inmatriculare - lipeste suportul de plastic cu superglue de siliconul lipit de vopsea. Stiu ca nu suna prea comun, dar te asigur ca functioneaza. Trage sau impinge de usile masinii, daca este cazul regleaza din platnice, apropie usile mai mult de caroserie. Fa acelasi tratament la hayon, eventual mai scoate puferele de cauciuc in afara ( desurubeaza-le) la fel si cu capota motorului - majoritatea greierasilor vin de la balamele capotei - da cu spray , WD40, si regleaza puferele de cauciuc. Dupa acest tratament eu nu mai am nici un zgomot nedorit in habitaclu - bine ramane uruitul cutiei in a IV-a si a V-a, sper sa se rezolve cu niste tratament.....Succes, Mihai