Autor Subiect: INJECTOARE 2.0 TD MAZDA  (Citit de 1566 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ADIIONESCU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • IASI
INJECTOARE 2.0 TD MAZDA
« : 24.Mar.2018, 08:21:38 p.m. »
Buna seara
detin un GV din 99 motor 64 kw mazda
acum cateva saptamani mi-a dat apa afara am constatat ca chiulasa fisurata 7 locuri
merg la mecanic a descoperit o conducta soparta si partial infundata si doi elementi la radiator fisurati culmea ca nu aveam pierderi de lichid sau daca era nu am sesizat
am cautat chiulasa SH nu am gasit noua pe original e peste 6000 ron asa ca am luat una de producator pe la 1200 plus supape si altele, mecanicul le-a comparat ok a montat dar cand a ajuns la injectoare surpriza injecoare mici gauri mari....
prima data la sfatul mecanicului am facut o bucsa mai mare la injector dar cand am fost la verificat unul avea cuiul rupt, unul a ramas blocat pe deschis , 2 ok am inceput sa caut 2 inj. si asa am aflat ca sunt inj si mai mari de 24mm dar din 4 am numei 2 si caut caut si nu gasesc
ma poate ajuta cineva?
pe langa 2 inj mai trebue si rampa ca nu se potriveste aia veche si o garnetura de AL la retur
multumesc
  • GRAND VITARA

Offline ADIIONESCU

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • IASI
Re: INJECTOARE 2.0 TD MAZDA
« Răspuns #1 : 11.Apr.2018, 12:16:45 p.m. »
 :( nimeni??
  • GRAND VITARA

Offline Leutz

« Răspuns #2 : 11.Apr.2018, 01:22:42 p.m. »
Sunt putini (aproape deloc) posesori de Vitare vechi la noi pe forum.

Incearca pe www.vitara4x4.ro. E un forum dedicat Vitarei. Sunt acolo topic-uri de vanzari de piese de Vitara; si noi si SH, plus comunitatea posesorilor. Sigur te poate indruma cineva.

Bafta multa!!! Speram sa rezolvi problema.

P.S. Am vazut ca pe alt topic zici ca mai ai un Suzuki tot cu ceva probleme si el. Tot pe forumul Vitara au si sectiune speciala de Samurai si Jimny. Poate acolo gasesti posesori care-s mai in tema. Pe-aici nu prea mai sunt nici cu Jimny, nici cu Samurai. Incet-incet s-a orientat lumea catre modelele actuale si catre mainstream.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline ulise

« Răspuns #3 : 11.Apr.2018, 06:18:47 p.m. »
Sunt putini (aproape deloc) posesori de Vitare vechi la noi pe forum.

Incearca pe www.vitara4x4.ro. E un forum dedicat Vitarei. Sunt acolo topic-uri de vanzari de piese de Vitara; si noi si SH, .....

Salut.
Piese de GV nu prea se gasesc acolo, insa poti incerca.
Recomand si forumul  club4x4.
  • Dacia Duster- motor K4M cu GPL
Viata este prea scurta pentru a alerga prin ea.