Autor Subiect: Vitara S vs Hyundai Kona  (Citit de 11905 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
Re: Vitara S vs Hyundai Kona
« Răspuns #60 : 19.Aug.2021, 11:17:08 a.m. »
Știu, am avut 1,6 cu 110 CP pe 307 , acum am 1,6 turbo cu 165 CP pe o mașină cu 500 kg mai grea. Dinamic, e cam la nivelul Vitarei dar totuși un pic sub, chiar si in modul sport. Consumurile nu se compara. Dar, neavând de făcut zeci de mii de km anual, mi-e OK (acum am consumul la 8,4l/100 dar bănuiesc ca e ceva mai sus, o sa fac un test la pompa).
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline remarque

« Răspuns #61 : 19.Aug.2021, 11:27:09 a.m. »
Aceeași mașină anostă dar mai puternică:
https://www.automarket.ro/stiri/hyundai-prezinta-primul-sau-suv-de-performanta-kona-n-are-motor-de-20-103601.html
Soluția nu e asta, ci o cilindree ceva mai mare fără turbină ce face motorul să meargă relaxat inclusiv la viteze de autostradă. Îmi vine și mie să râd de ce zic, cine naiba o să mai meargă din toamnă pe autostradă...
Knock! knock! knock! Cine bate? Rod knock!
La Suzuki RO un defect major în garanție ți-l rezolvi pe banii tăi! Până îi acționezi în instanță pentru recuperarea prejudiciilor...
New Vitara 1.6 VVT MT Passion Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #62 : 19.Aug.2021, 12:43:36 p.m. »
Soluția nu e asta, ci o cilindree ceva mai mare fără turbină ce face motorul să meargă relaxat inclusiv la viteze de autostradă.
   Ei, am inteles de ce zici tu ca e mica clindreea, dar ce spui n-o sa se mai fabrice...
  Pe de alta parte, as putea sa dau exemplu Opelul Vectra(an 1995) pe care l-am avut, o masina foarte grea si era 1,6 fara turbina.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip