Autor Subiect: Tablou sigurante bord - cum se ajunge la el?  (Citit de 30239 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline croco

Re: Tablou sigurante bord - cum se ajunge la el?
« Răspuns #40 : 29.Aug.2018, 10:48:48 a.m. »
Am avut si eu problema asta la un compresor mai vechi si a fost de vina mufa ce intra in bricheta, nu compresorul in sine.
Pe interior mufei plasticul era foarte subtire, si urechile laterale ce intra in bricheta se atingeau de mijloc cand infigeam mufa in bricheta. Incearca sa defaci mufa si sa vezi daca nu se intampla asa. Mufa se poate inlocui, exista separat de cumparat.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline dacbuc

« Răspuns #41 : 29.Aug.2018, 02:26:06 p.m. »
@acm0001 Esti sigur ca sigurantele sunt in regula? Ai verificat existenta tensiunii la ambele capete ale sigurantei? Tensiunea 'intra' prin capatul din stanga cum te uiti la panou si 'iese' prin dreapta. Daca este intrerupta, in dreapta nu mai ai 12V. Daca ai tensiune in dreapta, dar nu in mufa de bricheta, atunci suspectezi cablurile sau chiar mufele.

Faptul ca nu ai tensiune pe ambele mufe de bricheta sugereaza o siguranta arsa (daca e comuna).
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline acm0001

« Răspuns #42 : 29.Aug.2018, 03:43:28 p.m. »
@acm0001 Esti sigur ca sigurantele sunt in regula? Ai verificat existenta tensiunii la ambele capete ale sigurantei? Tensiunea 'intra' prin capatul din stanga cum te uiti la panou si 'iese' prin dreapta. Daca este intrerupta, in dreapta nu mai ai 12V. Daca ai tensiune in dreapta, dar nu in mufa de bricheta, atunci suspectezi cablurile sau chiar mufele.

Faptul ca nu ai tensiune pe ambele mufe de bricheta sugereaza o siguranta arsa (daca e comuna).

Sigur? Totul e relativ... Ajung, in service, saptamana viitoare si va tin la curent.
  • Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip

Offline Meltdown

« Răspuns #43 : 05.Sep.2018, 11:53:00 a.m. »

Eu nu am reusit sa scot tensiune masurand asa.

Am resuit in schimb sa pun pe un surub ceva si pe una din parti ale sigurantei.

Una din ele imi dadea 12V.

Asta ca sa stie.

Si ca fapt divers. Stiu ca in cutia de sigurante se gasesc sigurante "mini" nu "micro"(sau "mini ingropate"). Sa ma corecteze cineva daca gresesc.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline acm0001

« Răspuns #44 : 13.Sep.2018, 07:33:22 a.m. »
Triunghiul Bermudelor...se pare ca totul se datoreaza faptului ca stecherul nu face contact corespunzator in priza  :D
La capatul prizei exista un cerc metalic (destul de subtire) care asigura contactul cu stutul de la stecher...daca ai stecher cu varf conic sau capul stutului nu e calibrat corespunzator (ceva confectionat prin garaje sau pe vapor), adio contact.

O zi buna!
  • Suzuki Vitara
Vitara Passion M16A Allgrip

Offline ambmihai

« Răspuns #45 : 15.Aug.2019, 02:48:30 p.m. »
am schimbat acum siguranta de "priza accesorii"-clasica de bricheta.
e in panoul sigurante bord deasupra pedalierului.
2 suruburi care se dau jos usor,insa atentie sigurantele au un capac negru cam de o palma marime dupa clapa deschidere capota.
desi am 190 cm si 125 kg nu mi s-a parut atat de dificil...am stat in genunchi pe o perna langa masina..capul si mainile intra usor.
oricum ma bucur foarte mult de reusita(dupa eternele lupte cu consoarta-ca vezi doamne stric masina)
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

The following users thanked this post: Dogy

Offline lllAlexlll

« Răspuns #46 : 24.Aug.2019, 12:05:48 p.m. »
Salut,
Am reusit sa ard siguranta de la iluminatul plafonierelor, iar după ce am citit pe aici am inteles ca sunt 2 tablouri. În care din ele gasesc siguranta cu pricină?
Nici inchiderea/deschiderea centralizată nu mai functioneaza.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline ambmihai

« Răspuns #47 : 24.Aug.2019, 12:14:11 p.m. »
Siguranțe bord
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline bekxy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1344
  • Gen: Bărbat
  • SX4 S-Cross '16 Spirit 1.4 4WD 6MT
    • Bucuresti
« Răspuns #48 : 24.Aug.2019, 01:07:19 p.m. »
Încă nu ți a zis nimeni RTFM   :-)) :-))
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Spirit 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline lllAlexlll

« Răspuns #49 : 24.Aug.2019, 01:15:28 p.m. »
Am găsit tabloul, dar care o fi siguranta... :-?

@bekxy Am văzut mai sus ca a citit cineva manualul si tot nu a găsit, nu am  mai incercat  :-))
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina