0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Operatie reusita, pacientu-i mort!Am scos grilajul, apoi capacul din stanga (de sub manerul pentru capota) si am verificat TOATE sigurantele...buzzer-ul creionului de tensiune indica continuitate! Din pozitiile enumerate mai sus, am scos sigurantele de 15A, albastre, le-am spray-at, le-am bagat sub lupa, le-am dat cu agheazma , le-am pus la loc...nema tensiune!Inclin sa cred ca e vreun defect de fabricatie. Un contact imperfect, un papuc... oricum, ii mai las citeva zile si apoi "I'll be back"! Va voi tine la curent.O zi buna!
Poate e prajita prizaSau ....Am patit-o la sx4 clasic, gaura prizei e mai lata la suzuki fata de alte modele si nu prea fac contact toate accesoriile Solutia taraneasca a fost sa bag surubelnita in aripioare, sa le labartez si dupa aceea au functionat toate accesoriile
Nici bricheta din portbagaj nu functioneaza. Siguranta... au zis cei din service ca e arsa dar, practic n-am alimentat nimic de cand am luat masina. Am tot folosit portul USB (pentru Android Auto si incarcare telefon) si am neglijat priza chiar daca am constatat ca nu functioneaza. Daca as avea scurtcircuit in priza (de la ce, oare?) de ce sunt sigurantele OK?
Citat din: acm0001 din 28.Aug.2018, 10:02:04 p.m.Nici bricheta din portbagaj nu functioneaza. Siguranta... au zis cei din service ca e arsa dar, practic n-am alimentat nimic de cand am luat masina. Am tot folosit portul USB (pentru Android Auto si incarcare telefon) si am neglijat priza chiar daca am constatat ca nu functioneaza. Daca as avea scurtcircuit in priza (de la ce, oare?) de ce sunt sigurantele OK?Eu nu prea am inteles din descrierea ta, daca siguranta e intreaga si alimentezi ceva la mufa din portbagaj, ce se intampla, se arde siguranta si in acest caz sau device respectiv nu e alimentat deloc?
Sigurantele sunt in regula si orice as introduce in priza (cea din bord sau cea din portbagaj) nu functioneaza.
Am avut si eu o problema de la priza din porbajaj, cand am vrut sa folosesc un compresor am ramas fara siguranta. Am atasat o poza