Fratilor, ajutor!
Am o Vitara (veche de 3 luni si cu 7000 Km la bord) care, indiferent ce i-as baga in priza brichetei (cea de langa portul USB)...se arde siguranta! Pana acum am incercat cu doua convertoare USB si un aspirator nou-nout (toate trei functioneaza perfect pe alte masini).
Am fost in service...IRMEX Braila...baieti fini, cu obraz si respectuosi: nene, e arsa siguranta ptr. ca ai bagat consumatori prea puternici! Am bazait ca aspiratorul e nou si e o "glumitza", ca in convertor am bagat doar un telefon (daca nu are USB 3.0 nu consuma mai mult de 0,5 A), bla, bla, bla...mi-au zis ca ne vedem la prima r
evizie si...pa!
Dupa "pa", fiind in extaz, am introdus iar un convertor (pe drum, deci nu in prezenta lor) si...plici! Nema tensiune... am verificat, iar, consumatorii si functioneaza perfect pe alte masini.
Inainte de ai stresa pe cei din service, iar...am citit subiectul vostru si manualul. Intrebare: siguranta pentru bricheta de langa portul USB este cea de la poz. 15 "Priza pentru accesorii" (conform poza panel sub bord)? Ce reprezinta poz.9 "Mufa accesorii 2", poz. 29 "Mufa accesorii 3" si poz. 34 "Instrumente"?
Desi am 105 Kg si nu sunt contorsionist sunt hotarit sa schimb sigurante pana-i dau de capat.
Ceva idei?